Untitled
24 jul 2015
week 110: 17 t/m 23 juli

Op 17 juli hebben we Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna hebben we gezellig met zijn tweetjes boodschappen gedaan. ‘s Middags kwam oma Van Aerle bij ons om op Bas en Laura te passen, zodat ik tante Willeke weer kon gaan helpen. Ook tante Maartje en Eline zijn geweest. Bas, Laura en Eline hebben fijn in de tuin gespeeld en lekker met water gekliederd.
Bas en Laura zijn op 18 juli bij opa en oma Van Mierlo geweest, omdat Mark en ik tante Willeke zijn gaan helpen. Ze zijn heel lief geweest, hebben fijn gespeeld en allebei lekker een middagdutje gedaan. ’s Avonds zijn Mark en ik ook naar opa en oma gegaan, waar we met zijn allen gegeten hebben. Daarna ben ik met Bas en Laura weer naar huis gegaan (Mark ging weer terug naar het appartement). Bas en Laura hebben nog even fijn in bad gespeeld en zijn toen lief gaan slapen.
Op 19 juli zijn Bas en Laura bij tante Monique, oom Anton, Esther en Lars geweest, omdat Mark en ik tante Willeke weer gingen helpen. Laura heeft fijn gespeeld en een tijdje in Esthers bed geslapen. Toen ik Bas en Laura weer ging ophalen, hebben we opa Van Aerle opgehaald (oma was ziek) en zijn we naar tante Willeke geweest. Samen met tante Maartje, oom Tom, Eline, tante Willeke, Mark en opa hebben we frietjes gegeten. Bas en Laura hebben nog even met Eline gespeeld en daarna zijn we met zijn viertjes naar huis gegaan.
We zijn op 20 juli boodschappen gaan doen en verder zijn we de hele dag met zijn drietjes thuis geweest.
Laura werd op 21 juli huilend wakker. Ze had 38,6 en heeft een hele tijd flink gehuild. Ze heeft wel normaal gegeten en gedronken, maar ze was niet fit. Ze heeft even gespeeld en toen ging ze op de bank liggen. Na haar middagdutje had ze 39 en moest ze weer huilen. Ze heeft een hele tijd bij mij op schoot op de bank televisie liggen kijken. Vandaag was Esther jarig, maar Laura was te ziek om naar het feest te gaan. Na het avondeten heeft Laura even in bad gespeeld en daar is ze wel van opgeknapt.
We zijn op 22 juli samen met tante Maartje en Eline naar de Speuldries geweest. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld! Daarna hebben Bas, Laura en ik boodschappen gedaan en zijn we samen met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. We hebben eerst wat gedronken en daarna gezellig met zijn allen geluncht. Laat in de middag hebben we tante Willeke opgehaald bij de autogarage en terug naar huis gebracht. Na het avondeten ben ik gaan sporten en zijn Mark, Bas en Laura naar een speeltuintje in de buurt gefietst, waar Bas en Laura nog even fijn gespeeld hebben.
Op 23 juli wilde Laura ’s morgens op de wc. Voordat we beneden waren om te eten, had ze al 3 x op de wc gezeten. Of ze geplast heeft, weet ik niet, maar ze geeft duidelijk aan dat ze het wil en dus heb ik haar geen luier maar een onderbroekje aangedaan. Laura heeft verschillende keren op het potje gezeten, maar geplast heeft ze niet. Toen tante Maartje en Eline rond 11.00 uur op bezoek kwamen, ging het mis en heeft Laura in haar broek geplast. Tante Willeke belde dat het niet lukte met de achterdeur die ze aan het schilderen was en toen zijn we met zijn allen naar tante Willeke gegaan. Ik had Laura toen toch maar een luier aangedaan. Tante Willeke en tante Maartje gingen boodschappen doen, terwijl ik aan het schilderen was en Eline met Bas en Laura aan het spelen was. We hebben met zijn allen geluncht en tot laat in de middag heb ik geschilderd. Tante Willeke heeft Bas en Laura vermaakt en ondanks dat we een hele tijd bij tante Willeke geweest zijn en Laura geen middagdutje gedaan heeft, zijn Bas en Laura heel lief geweest. Toen we weer thuis waren, is Bas op zijn fiets en Laura op de driewieler mee geweest naar de garage om Marks auto op te gaan halen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative