Untitled
07 aug 2015
week 112: 31 juli t/m 6 augustus

Op 31 juli zijn we naar de kinderboerderij en bij de spoorwegovergang geweest. Bas heeft gefietst en Laura zat op de driewieler. Onderweg kwamen we iemand met een heel grote hond tegen. Laura zei: “hondje”. Ik vroeg: “Wat doet de hond?” Zegt Laura: “Lopen” ;-).
Bas, Laura en ik zijn op 01 augustus boodschappen gaan doen. ’s Middags kwamen opa en oma Van Aerle, tante Willeke, oom Tom, tante Maartje en Eline bij ons barbecueën. We hebben lekker gegeten en de kindjes hebben heel fijn gespeeld.
Op 02 augustus zijn we naar het nieuwe huis van Agnes, Pepijn, Lisa en Tim gaan kijken. We hebben lekker in de tuin gezeten. ‘s Middags kwamen opa en oma Van Mierlo even op bezoek. Laura wilde niet naar bed en heeft haar middagdutje dan ook overgeslagen. Na het avondeten zijn we nog een stuk gaan wandelen met Bas op zijn fiets en Laura op de driewieler.
Bas en Laura hebben op 03 augustus veel in de tuin gespeeld en lekker met water gekliederd. Het was erg warm weer. ’s Middags vonden ze het te warm buiten en hebben ze samen televisie liggen kijken. Laura wilde niet naar bed, maar omdat ze toch te moe was, heeft ze uiteindelijk toch nog een uurtje geslapen. Na het avondeten zijn we met zijn vieren even naar het speeltuintje met de “olifantenglijbaan” geweest.
Op 04 augustus zijn we ’s middags bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld.
Opa van Mierlo was jarig op 05 augustus. Bas, Laura en ik zijn ’s middags op de fiets naar opa gegaan. Bas en Laura hebben fijn in de tuin gespeeld met de bal, op de schommelbank en op de skelter. Bas en Laura waren een hele tijd fijn bij de schuur aan het spelen en het was verdacht stil. Toen ik ze ging halen voor het eten, bleek dat ze de buitenkraan opgedraaid hadden. Ze waren helemaal nat, maar hadden wel plezier gehad ;-). Na het eten is Bas nog even gebleven met Mark en ben ik met Laura weer naar huis gefietst.
Op 06 augustus is Bas ‘s morgens met Mark naar Ellen (de kapster) gegaan. Die heeft eerst Mark geknipt en daarna Bas. Toen Laura en ik er ook waren, is Mark naar het werk gegaan. Laura is erg lief geweest. Ze heeft even met Bas in de speelkamer gespeeld en kwam daarna bij mij zitten toen ik geknipt werd. Ellen heeft Laura’s haren heel mooi ingevlochten, al bleef dat helaas niet zo heel lang zitten. We zijn met zijn drietjes boodschappen gaan doen en ’s middags kwamen Lieke, Julian en Sophie op bezoek. De kindjes hebben heel fijn gespeeld. Het was weer erg warm.
Laura vindt het leuk dat Pluisje er is. Ze gaat heel vaak “Pluisje kijken”, alleen komt ze mij dan ook iedere keer halen: “mama ook Pluisje kijken”. Als ik dat iedere keer zou doen als ze het vraagt, zou ik alleen nog maar naar Pluisje kijken ;-). Samen met Bas doet Laura ’s morgens de brokjes in het etensbakje.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative