Untitled
14 aug 2015
week 113: 7 t/m 13 augustus

Mark was op 07 augustus eerder thuis. Wendy en Esmée (een collega van Mark en haar dochtertje van ruim 1,5) zijn ’s middags op bezoek geweest. Esmée wilde in het begin alleen bij Wendy zijn, maar toen ik met Bas, Laura en Esmée de visjes gevoerd had, kwam ze wat los en heeft ze fijn met Bas en Laura gespeeld.
Bas, Laura en ik zijn op 08 augustus boodschappen gaan doen. ’s Middags moest Mark werken en hebben Bas en ik gezellig spelletjes gedaan toen Laura in bed lag; spelletjes doen is nog niet zo’n succes als Laura wakker is.
We zijn op 09 augustus bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas en Laura hebben de hertjes gevoerd en fijn in de tuin gespeeld. We hebben met zijn allen geluncht en daarna is Laura thuis lekker gaan slapen. Na het avondeten zijn we bij tante Willeke op bezoek geweest. Bas en Laura voelden zich erg thuis en ze hebben de hele tijd hard rondgerend. Toen ik ’s avonds naar bed ging, voelde Laura erg warm aan. Ze had 39,1 en even later heeft ze overgegeven.
Op 10 augustus was Laura ziek. Ze heeft bijna niets gegeten en heeft de hele dag rond de 39 graden gezeten. ’s Morgens wilde ze graag een stukje gaan fietsen, dus dat hebben we gedaan en na het avondeten zijn Bas en Laura met Mark met de auto een stukje gaan rijden. De rest van de dag heeft Laura vooral op de bank gelegen.
We zijn op 11 augustus thuis gebleven, omdat Laura nog ziek is. Wel heeft Bas (en Laura ook even) fijn in de tuin gespeeld. ’s Ochtends had Laura 39,2 en ’s avonds was het gezakt naar 38,6.
Laura had op 12 augustus geen koorts meer en heeft ook weer goed gegeten. Mark heeft even thuis gewerkt om op Laura te passen, terwijl ik met Bas naar de tandarts ging. Daarna is Bas op zijn fiets en Laura op de driewieler mee naar Jan Linders geweest.
Op 13 augustus kwamen Eefje en Sjoerd op bezoek. Bas, Laura en Sjoerd hebben fijn gespeeld. Het was lekker weer en de kindjes hebben ook een hele tijd in de tuin gespeeld. ’s Middags zijn we bij tante Maartje en Eline op bezoek geweest. Laura heeft fijn gezwommen in het grote zwembad samen met Eline.
Laura zegt eindelijk: “wat is dat?” in plaats van “eidat?” Ook kan ze heel goed liedjes (mee) zingen. Vooral “klein-klein-kleutertje”, “klap-eens-in-de-handjes”, “op-een-klein-stationnetje” en “op-een-grote-paddenstoel” vindt ze leuk en als ze klaar is met een liedje, is ze helemaal trots.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative