Untitled
28 aug 2015
week 115: 21 t/m 27 augustus

We zijn op 21 augustus boodschappen gaan doen. Toen Laura ’s middags in bed lag, wilde ze niet gaan slapen en dus heb ik haar maar weer uit bed gehaald. Het ging goed vandaag; ze was niet méér moe dan anders als ze overdag wel slaapt. ’s Middags kwamen oom Tom, tante Maartje en Eline op bezoek. We hebben in de tuin gezeten en Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld en lekker met water gekliederd. Bas en Laura waren erg druk vandaag!
Op 22 augustus was ik jarig. ’s Morgens werd er op bed voor mij gezongen door Mark, Bas en Laura en kreeg ik mooie tekeningen (toen ik gisteravond boodschappen ging doen, had Mark Bas en Laura nog even uit bed gehaald om een tekening te maken ;-)). ’s Morgens is Laura met mij mee boodschappen gaan doen. ’s Middags kwam de familie op bezoek. Bas, Laura, Eline, Esther en Lars hebben fijn buiten gespeeld en binnen spelletjes gedaan. We hebben met zijn allen gegeten en daarna ging het bezoek weer naar huis. Bas en Laura hebben nog even fijn in bad gespeeld en daarna zijn ze lief gaan slapen.
We zijn op 23 augustus met opa en oma Van Aerle, tante Willeke, oom Tom, tante Maartje en Eline naar Dierenrijk in Nuenen geweest. We hebben een erg fijne dag gehad met erg mooi weer. Langs de wandelroute langs alle dieren zijn op veel plekken speeltuinen, waar Bas, Laura en Eline heel fijn gespeeld hebben. Het was erg leuk!
Op 24 augustus zijn we ’s morgens boodschappen gaan doen. ’s Middags hebben Bas en Laura even in de tuin gespeeld. Laura wilde ’s middags niet naar bed. Toen ze op een gegeven moment gewoon omviel, omdat ze moe was, heb ik haar toch maar even in bed gelegd. Ik ben bij haar gaan liggen, want ze moest huilen en wilde toch echt niet gaan slapen. We hebben even op bed gelegen en toen is Laura weer mee naar beneden gegaan. Het ging daarna weer wat beter, maar net voordat we konden gaan eten, was ze op de bank in slaap gevallen...
We zijn op 25 augustus bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. We hebben gezellig met zijn allen geluncht en daarna zijn we weer naar huis gegaan. Bas en Laura waren weer erg druk vandaag en ze hadden regelmatig “ruzie”. Ze kunnen heel lief samen spelen en kunnen zich ook alleen erg goed vermaken, maar soms zoeken ze elkaar op om even lekker ruzie te maken. Dan heeft Bas een toren gebouwd en gooit Laura hem weer om, of ze pakken Nijntje/Koetje van elkaar af en gaan er dan mee vandoor. Helemaal niet erg, maar wel erg vermoeiend af en toe ;-).
Op 26 augustus kwamen tante Maartje, oom Tom en Eline op bezoek. Later kwamen ook oma en opa Van Aerle. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld. Toen iedereen weer naar huis ging, zijn Bas, Laura en ik een stukje met opa en oma meegefietst tot aan de winkel. Na de lunch wilde Laura weer opblijven. Ze had haar boterham nog niet op toen ik met Bas naar de wc moest. Toen ik weer in de kamer kwam, had Laura haar bord aan de kant geschoven en lag ze in haar kinderstoel, vooroverliggend op de tafel te slapen ;-). Ik heb haar op de bank gelegd en daar heeft ze nog 1,5 uur geslapen. Na het avondeten zijn we met zijn vieren naar een speeltuintje in de buurt geweest.
Op 27 augustus heeft het de hele dag geregend. ’s Morgens hebben Bas, Laura en ik met zijn drietjes met de Lego gespeeld. ’s Middags hebben Bas en Laura samen op Bas zijn bed een film liggen kijken (Laura wilde weer niet naar bed) en daarna waren ze zó druk, dat ik ze in de auto gezet heb en maar een stukje ben gaan rijden. Hebben we meteen maar even de luiers weggebracht en boodschappen gedaan ;-).
Laura zegt steeds als ze iets wil doen wat niet mag: “mama, niet kijken, he?”. En natuurlijk doe ik dat dan ook niet ;-).
Laura wil ’s middags niet meer naar bed. Op zich mis ik dat slaapje wel een beetje, want als Laura in bed lag, keek Bas vaak een filmpje, omdat hij ook een beetje moe was en dan had ik mijn handen even vrij om door te kunnen werken. Nu kan ik Bas en Laura natuurlijk samen voor de televisie zetten, maar dan vechten ze eerst over wat ze gaan kijken en daarna over wie er op welke bank mag liggen ;-)








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative