Untitled
04 sep 2015
week 116: 28 augustus t/m 3 september

We zijn op 28 augustus boodschappen gaan doen en hebben koekvormpjes gekocht.
Op 29 augustus zijn we gaan kijken voor een nieuwe tegelvloer. Gelukkig hadden we al snel een vloer gevonden die we mooi vonden. ’s Middags is Laura met mij mee boodschappen gaan doen en daarna zijn we met zijn viertjes bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld.
Op 30 augustus zijn we met opa en oma Van Mierlo, tante Monique, oom Anton, Esther en Lars naar de dierentuin Blijdorp in Rotterdam geweest. Het was een erg leuke dag met mooi weer. Laura gaat al een tijdje ’s middags niet naar bed, maar nu was ze toch zo moe dat ze een tijdje in de kinderwagen heeft liggen slapen. We hebben met zijn allen nog gezellig bij De Snackbar gegeten.
Bas en Laura hebben op 31 augustus geverfd. Daarna zijn we boodschappen gaan doen. Bas en Laura waren weer behoorlijk druk en ik was dan ook blij dat ze buiten gingen spelen ;-). Het was erg warm en ze hebben lekker met water gekliederd. Laura liep achteruit en viel toen met haar gat in de emmer water. Ze moest hard huilen omdat ze geschrokken was ;-). Omdat Bas zijn kleren nat waren, had ik het potje in de bijkeuken gezet, zodat hij daarop kon plassen als hij zou moeten. Hij had netjes op het potje geplast en toen ik even later in de bijkeuken kwam, was Laura een emmertje met zwembadwater in de bijkeuken leeg aan het gieten en ze kiepte de plas van Bas er ook meteen maar overheen… Toen ik de bijkeuken gedweild had, Laura’s natte kleren had uitgetrokken en haar een schone luier aan wilde doen, plaste ze op de mat in de bijkeuken en kon ik weer opnieuw beginnen met poetsen… Maar ik was wel heel trots op Laura, want ze heeft vandaag voor de allereerste keer op het potje geplast! Ze kwam zelf zeggen dat ze moest plassen en heeft er voor de eerste keer een klein plasje op gedaan! Ik heb haar een puzzeltje gegeven als beloning, omdat stickers haar niet zo boeien (die plakt ze op een blaadje, maar het maakt haar niet uit of het haar eigen blaadje is of dat van Bas en af en toe plukt ze er ook weer een sticker vanaf en dan plakt ze die op haar hand). Ik ben nu helemaal niet bezig met de zindelijkheid van Laura, omdat ik het niet zo zie zitten zo net voor de vakantie en omdat Laura er niet aan toe lijkt te zijn. Ze zit wel eens op de wc of op het potje, maar dan doet ze niets en wil ze er ook snel weer vanaf. Na de vakantie ga ik het weer proberen.
Op 01 september hebben Laura en ik Bas weer naar de Peuterspeelzaal gebracht en daarna hebben we samen boodschappen gedaan. Thuis was Laura niet in haar hum omdat ze Bas miste ;-). Toen we Bas op gingen halen, hebben Bas en Laura nog even op het schoolplein gespeeld totdat Finn uit was. Daarna zijn we met zijn zessen naar huis gefietst. ’s Middags kwamen tante Maartje, Eline en oma Van Aerle op bezoek. Bas, Laura en Eline hebben fijn gekleid.
We zijn op 02 september naar de bibliotheek geweest. Laura heeft zelf wat boekjes uitgezocht en ik moest 2 x achter haar aan rennen, omdat ze ineens wegliep.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative