Untitled
02 okt 2015
week 120: 25 september t/m 1 oktober

Op 25 september hebben Laura en ik Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna hebben we samen boodschappen gedaan. Samen met Mark hebben we Bas weer opgehaald. Na de lunch zijn Bas en Laura met Mark mee naar de stort geweest en bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. Na het avondeten zijn tante Maartje en Eline op bezoek. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld.
Op 26 september zijn Bas, Laura en ik boodschappen gaan doen. Na de lunch zijn we met zijn vieren naar de bibliotheek geweest. Bas en Laura hebben fijn in de tuin gespeeld en later in de middag zijn we naar De Bikkels geweest. We hebben eerst een stuk door het bos gewandeld en daarna hebben Bas en Laura nog fijn even in de speeltuintjes gespeeld.
We hadden op 27 september personeelsfeest van Marks werk bij de IJzeren Man in Eindhoven. Bas en Laura hebben veel op het springkussen gesprongen en ze werden geschminkt (Bas als leeuw en Laura als prinses). Aan een deel van de spelletjes voor volwassenen konden de kinderen ook meedoen: Laura heeft boog geschoten en ze heeft mee touw getrokken. Aan het eind van de middag hebben we nog wat gedronken en friet gegeten, daarna zijn we weer naar huis gegaan. Bas en Laura zijn heel lief geweest en we hebben een heel leuke middag met erg mooi weer gehad. Thuis hebben we nog een milkshake “gegeten” en daarna zijn Bas en Laura lief gaan slapen.
Op 28 september moest Mark weer werken. Bas, Laura en ik zijn een boodschap gaan doen en daarna bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken. Daarna ben ik met Bas naar het consultatiebureau geweest en heeft Laura heel fijn samen met opa gespeeld.
Laura en ik hebben Bas op 29 september naar de Peuterspeelzaal gebracht en daarna hebben we met zijn tweetjes boodschappen gedaan. Laura heeft fijn gespeeld. ’s Middags kwam oma Van Aerle bij Bas en Laura om op te passen, omdat ik naar de tandarts moest. Ze hebben eerst samen spelletjes gedaan en daarna zijn ze in de tuin gaan spelen. Toen ik weer thuis was, hebben we samen met oma gezellig nog wat gedronken. Vandaag hebben ze gebeld van de Peuterspeelzaal: Laura kan op 1 december geplaatst worden in de groep van juf Astrid en juf Suzanne (waar Bas nu ook zit)! Fijn dat ze dan al terecht kan (het zusje van een ander kindje uit Bas zijn groep kon pas in januari geplaatst worden, terwijl ze in oktober al 2,5 wordt, maar Laura stond langer ingeschreven, waardoor zij eerder terecht kan). Ik ben heel benieuwd hoe Laura het gaat vinden! Spannend…
Op 30 september zijn we boodschappen gaan doen. Bas heeft zelf gefietst en Laura ging mee op de driewieler. Bas en Laura hebben fijn in de tuin gespeeld en laat in de middag zijn we ook nog even bij oom Tom, tante Maartje en Eline op bezoek geweest.
Op 01 oktober zijn Bas en Laura ’s morgens bij opa en oma Van Aerle gaan spelen, omdat ik naar de tandarts moest. Daarna hebben we gezellig met zijn allen bij opa en oma geluncht. Toen Bas en Laura thuis aan het spelen waren, hoorde ik Bas zeggen dat hij jeuk had op zijn rug. Toen ik even later ging kijken, was Laura op Bas zijn rug aan het krassen ;-)








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative