Untitled
10 okt 2015
week 121: 2 t/m 8 oktober

Op 02 oktober heb ik, omdat ze morgenmiddag de vloer komen voorbehandelen, alvast al het speelgoed van Bas en Laura naar boven verhuisd. Ze hebben heel fijn gespeeld op hun kamers en op de studeerkamer. ’s Middags hebben Bas en Laura nog even fijn van het lekkere weer genoten en lekker in de tuin gespeeld.
Op 03 oktober kwam opa Van Mierlo ’s morgens al vroeg om samen met Mark de meubels naar de garage te brengen. Bas, Laura en ik zijn boodschappen gaan doen en toen we thuis kwamen, was de hele beneden-verdieping leeg. We hebben op onze slaapkamer geluncht. Laat in de middag kwam de tegelzetter om de vloer alvast voor te behandelen. Bas, Laura, Mark en ik hebben in de tuin gespeeld en toen de tegelzetter klaar was, zijn Bas, Laura en Mark bij tante Monique, oom Anton, Esther en Lars op bezoek geweest. Opa Van Mierlo was er ook en met zijn allen hebben ze gezellig gegeten.
We zijn op 04 oktober ’s middags bij tante Willeke en Teun op bezoek geweest. Eline, Bas en Laura hebben fijn buiten op het grasveld gespeeld. Daarna zijn we met zijn viertjes gaan eten bij De Snackbar. ’s Nachts heeft Laura veel gehuild en moesten we vaak naar haar toe. Uiteindelijk ben ik maar bij haar in bed gaan liggen, omdat ze dan stil was en Bas en Mark dan in ieder geval konden slapen.
Op 05 oktober is de tegelzetter begonnen met het leggen van de tegelvloer. Bas, Laura en ik zijn ’s morgens bij kapper Ellen geweest om Bas en mij te knippen. Bas en Laura hebben fijn in de speelkamer gespeeld. Bas was erg druk vandaag en Laura erg huilerig en het was dan ook erg vermoeiend om met 2 kindjes op de slaapkamer te “wonen”. ’s Avonds zijn we met zijn vieren bij het pannenkoekenhuis in Lierop gaan eten. Dat was erg leuk, al moest Laura wel steeds huilen als ze haar zin niet kreeg of als er iets niet lukte zoals ze het wilde.
Laura en ik hebben Bas op 06 oktober naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna hebben we samen boodschappen gedaan. ’s Middags was Laura erg moe en huilerig, maar ze wilde niet gaan slapen toen ik haar in haar bed legde. Ik ben samen met haar op ons bed gaan liggen en toen viel ze al heel snel in slaap. Later in de middag zijn we naar oma Van Mierlo gegaan. Tante Lucy en tante Monique waren er ook. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. Samen met opa en oma, Mark en tante Lucy hebben we gegeten.
Op 07 oktober zijn Bas, Laura en ik ’s middags al vroeg naar Monkey Town geweest. Bas en Laura hebben heel fijn gespeeld. Ze hebben op de trampolines gesprongen, geklauterd en zijn van de glijbanen af geweest. We hebben er ranja gedronken en snoepjes gegeten en toen we er 2 uurtjes waren, werd het erg druk en zijn we naar opa en oma Van Aerle geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld en daarna hebben we gezellig met zijn allen gegeten.
Op 08 oktober zijn we ’s morgens boodschappen gaan doen. ’s Middags zijn we bij Lieke, Julian en Sophie op bezoek geweest. Bas heeft fijn gespeeld en is aan een (te moeilijke) puzzel van 160 stukjes begonnen. Ook zijn we nog even met zijn allen naar de Speuldries geweest. Daar hebben de kindjes fijn gespeeld. Thuis mochten Bas en Laura voor het eerst weer op de tegelvloer en ze hebben lekker rondgerend in de helemaal lege woonkamer; wat hadden ze een plezier!
Bas heeft de “waarom”-fase overgeslagen, maar Laura blijft de hele dag maar “waarom?” vragen. Soms is het teveel moeite en vraagt ze alleen “rom?”








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative