Untitled
23 okt 2015
week 123: 16 t/m 22 oktober

Nadat Laura en ik Bas op 16 oktober naar de Peuterspeelzaal gebracht hadden, heb ik Laura naar tante Maartje, oom Tom en Eline gebracht. Ik moest voor Kinderspel een paar uurtjes vlaai uitdelen bij Jan Linders. Ik heb Bas opgehaald en daarna ook tante Maartje, Eline en Laura om met zijn allen bij opa en oma Van Aerle te gaan lunchen. ’s Avonds kwamen tante Willeke en Teun op Bas en Laura passen, omdat wij naar een verjaardag moesten. Bas en Laura hebben nog even heel fijn gespeeld; samen met tante Willeke en Teun hebben ze een heel bouwwerk van de Lego gemaakt en ze hebben een hele stapel tekeningen gemaakt. Daarna zijn ze lief gaan slapen.
Op 17 oktober is Laura met mij mee boodschappen gaan doen. Na de lunch zijn we bij Willemiek op de verjaardag geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld, al ging het er af en toe op de loopfietsjes wel iets te wild aan toe… Daarna zijn we nog bij tante Willeke cakejes gaan eten, die tante Willeke en Eline samen gemaakt hadden. Teun, opa en oma Van Aerle, tante Maartje en oom Tom waren er ook. Bas, Laura en Eline hebben lief gekleurd en geverfd.
We zijn op 18 oktober bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Laura was moe. Ze heeft even op een dekentje op de grond gelegen en daarna is ze bij opa in de stoel gaan zitten. Toen ze daar zat, was ze zo vertrokken en heeft ze een hele tijd geslapen.
Op 19 oktober zijn opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
Laura en ik hebben Bas op 20 oktober naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna hebben we boodschappen gedaan. We hoorden van de oma van Finn en Lis dat Finn in het ziekenhuis ligt. We zijn een kaartje voor hem gaan halen en thuis hebben Bas en Laura ieder een kaart voor hem gekleurd. Na het kaartje gingen ze door met vouwblaadjes en A4-tjes. Iedere keer kwamen ze om de beurt een tekening brengen “voor Finn!!” ;-). Na het avondeten zijn we met zijn vieren naar Finn gewandeld om de kaarten in de brievenbus te stoppen (de hele stapel andere tekeningen hebben we maar thuis gelaten ;-)).
Op 21 oktober ben ik met Bas en Laura naar de Speuldries geweest. Ze hebben fijn gespeeld. Later in de middag zijn we bij tante Maartje, Eline en oom Tom wat gaan drinken. Als ik mijn ontstoken vinder stootte en “auw!” zei, kwam Laura een kusje geven ;-).
Op 22 oktober hebben Bas en Laura heel fijn geverfd. Laura was helemaal in trance ;-). Laura heeft vandaag zowaar 2 puzzels gemaakt; en nog goed ook! Meestal kijkt ze alleen naar de vormen en niet naar de foto/het plaatje die op een puzzel staan. Ze drukt de stukjes gewoon in elkaar en het lijkt nergens op. Nu heeft ze dan toch laten zien dat ze toch ook echt kan puzzelen ;-).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative