Untitled
04 dec 2015
week 129: 27 november t/m 3 december

Op 27 november hebben Laura en ik Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna hebben we met zijn tweetjes boodschappen gedaan. ’s Avonds kwamen opa en oma Van Aerle om op Bas en Laura te passen. Ze mochten nog even opblijven en daarna zijn ze lief gaan slapen.
Ik was op 28 november een dagje weg (het jaarlijkse dagje shoppen met tante Maartje, tante Willeke en opa en oma Van Aerle). Mark is met Bas en Laura samen met tante Monique, Esther en Lars naar het Huis van Nicolaas in Weert geweest. Bas en Laura vonden het erg leuk. Ze hebben bij Sinterklaas op schoot gezeten, zijn bij de Kapperpiet geweest, Laura heeft Zieke Piet beter gemaakt en Bas heeft met Zwarte Piet gedanst. Daarna zijn ze nog lekker een ijsje gaan eten. ’s Avonds zijn we gezellig met zijn viertjes bij het pannenkoekenhuis in Lierop gaan eten.
Op 29 november vierden we Bas zijn 4e verjaardag. ’s Morgens hebben Mark, Laura en ik voor Bas gezongen en daarna kreeg hij van Laura een bouwpakket van een bootje en van ons een Lego-trein! Wat was hij blij! ’s Middags kwam de familie op bezoek. Bas en Laura hebben fijn met Eline, Esther en Lars gespeeld! Ze hebben verstoppertje gedaan, gekleurd, doktertje gespeeld en spelletjes gedaan.
We zijn op 30 november bij kapster Ellen geweest. Laura is deze keer niet geknipt; volgende keer gaat Ellen haar wel knippen.
Bas werd op 01 december 4 jaar. Laura en ik hebben Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht en om 11.15 uur mochten we weer terugkomen met de traktaties. Laura zat netjes tussen de andere kindjes op de bank ;-). Er werd voor Bas gezongen, hij mocht de kaarsjes op de taart uitblazen, een cadeautje uitzoeken en zijn traktaties uitdelen. Bas had Laura uitgekozen om aan zijn oren te trekken, maar Laura wilde niet. ‘s Middags zijn Bas, Laura en ik naar Monkey Town geweest. Bas en Laura hebben heel fijn gespeeld en veel plezier gehad met zijn tweetjes! Mark kwam vanuit zijn werk ook naar Monkey Town. We hebben wat gedronken en chips gegeten en daarna hebben Bas en Laura nog even gespeeld. Daarna zijn we bij McDonalds gaan eten.
Op 02 december hebben Laura en ik Bas naar de kleuterschool gebracht. Daarna zijn we met Mariëlle bij de Hema gaan ontbijten. Laura is zó lief geweest! Ze heeft een broodje met kaas opgepeuzeld en is daarna lief gaan kleuren. We hebben Bas opgehaald en hebben daarna samen met tante Maartje en Eline bij oma Van Aerle lekker poffertjes gegeten.
Laura en ik hebben op 03 december Bas naar school gebracht. Daarna zijn we naar Eindhoven gereden, om Mark zijn tas te brengen die hij thuis had laten staan. Toen we thuis kwamen, kwam Kim op bezoek. Laura heeft heel lief bij ons aan tafel zitten puzzelen. Tussen de middag hebben we samen met Bas een boterham gegeten en daarna hebben we Bas weer naar school gebracht. We zijn even bij Hilke en Lis geweest, waar Laura fijn gespeeld heeft. Samen met Hilke en Lis zijn we weer naar school gefietst om Bas op te halen. We hebben thuis gezellig wat gedronken en daarna wilde Bas even “een frisse neus halen” en dus zijn we met zijn drietjes een stukje gaan wandelen. Bas riep dat hij “Wegwijspiet” was en toen Laura ook Piet wilde zijn, zei Bas dat ze dan maar “hoofdpiet” moest zijn ;-).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative