Untitled
08 jan 2016
week 134: 1 t/m 7 januari

We zijn op 01 januari ’s ochtends naar opa en oma Van Aerle geweest. Tante Maartje, oom Tom, Eline, tante Willeke en oom Teun waren er ook. Oom Teun was vandaag ook jarig. Bas, Laura en Eline hebben fijn in de tent gespeeld. Daarna zijn we naar opa en oma Van Mierlo geweest. Oom Anton, tante Monique, Esther en Lars kwamen ook. Laura en Lars hebben een hele tijd buiten op de skelter rondgereden, en later zijn ook Bas en Esther naar buiten gegaan om te skelteren.
Op 02 januari is Laura met mij mee boodschappen gaan doen. ’s Middags zijn we met zijn viertjes gaan zwemmen bij De Limburgse Peel. Bas en Laura hebben het heel goed naar hun zin gehad. Ze hebben lekker gespeeld in het peuterbad en zijn vaak van de glijbaan geweest. We zijn even in de stroomversnelling en het golfslagbad geweest en heel vaak van de grote glijbaan. Eerst gingen Bas en Laura bij Mark en mij op schoot, maar Laura is ook een keer helemaal alleen van die lange glijbaan af gegaan! Ze ging vlak achter mij naar beneden, zodat ik haar beneden op kon vangen. Na het zwemmen zijn we gezellig bij De Snackbar frietjes gaan eten.
Bas en Laura zijn op 03 januari met Mark mee naar de Praxis geweest. Ze zijn de hele dag niet zo lief geweest. Ze hebben allebei in hun broek geplast en hadden vaak ruzie.
Op 04 januari had Bas nog een extra dagje vrij van school. We zijn boodschappen gaan doen en ’s middags zijn opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Met vlagen hebben Bas en Laura lief samen gespeeld, maar af en toe ging het ook mis. Ik denk dat ze er allebei wel aan toe zijn om weer naar school te gaan…
Laura is op 05 januari weer naar de Peuterspeelzaal geweest. Ze was wat hangerig en moest huilen voordat we samen een puzzeltje gingen maken. De juffen zeiden ook al dat ze wel lief was geweest, maar niet helemaal in haar hum was. Toen we Bas ’s middags weer naar school gebracht hadden, zijn we boodschappen gaan doen en hebben bij Intertoys voor Bas een nieuw Loco-bord gekocht. Laura mocht ook wat uitzoeken en zij wilde graag een vloerpuzzel van 45 stukjes, die ze thuis helemaal alleen gemaakt heeft.
We zijn op 06 januari na school naar de bieb geweest en daarna hebben we het fotoboek van Bas van zijn 3e tot zijn 4e verjaardag opgehaald. Na het avondeten heeft Laura fijn in bad gespeeld.
Op 07 januari was Laura erg huilerig. Ze heeft op het schoolplein een kwartier lang alleen maar gehuild en ook thuis moest ze regelmatig huilen. Het was slecht weer toen Bas ’s middags naar school moest. We zijn toch op de fiets gegaan (ik wil niet dat ze er aan wennen om bij ieder spatje regen met de auto gebracht te worden), maar toen we Bas weer op mochten halen, regende het zó hard, dat ik toch maar met de auto gegaan ben ;-). Laura was vandaag de hele dag “juf Eri”. Dan zei ze: “mam, juf Eri moet plassen!”; “mam, juf Eri lust wel kaas bij de macaroni” ;-)








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative