Untitled
05 feb 2016
week 138: 29 januari t/m 04 februari

Op 29 januari “moest” Laura weer naar de Peuterspeelzaal. Ze huilde weer voordat we binnen waren, heeft tijdens het puzzeltje dat we altijd samen maken steeds gehuild en toen ik Astrid bij het ophalen vroeg hoe het gegaan was, zei ze dat Laura vaak gemopperd/gemiept had. Toen ik Laura ging halen, waren de peuters en kleuters samen buiten aan het spelen. Laura moest bij de peuters in de rij gaan staan voordat ze naar binnen gingen en toen kwam Bas naar haar toegerend, gaf haar een dikke kus en rende weer weg ;-). Sjoerd en Eefje kwamen ’s middags op bezoek. Bas, Laura en Sjoerd hebben fijn gespeeld, ook een hele tijd lekker buiten in de tuin. Toen we aan het avondeten zaten, kwam Mark weer thuis!!!
Bas en Laura zijn op 30 januari bij opa en oma Van Mierlo gaan logeren, omdat wij een uitje met vrienden hadden. Esther en Lars kwamen ook logeren en met zijn allen zijn ze gezellig bij McDonald’s gaan eten. Bas en Laura hebben goed geslapen.
Op 31 januari zijn Bas en Laura ’s morgens bij Esther en Lars op de kamer filmpjes gaan kijken en gaan dansen. Na het ontbijt kwamen oom Anton, tante Monique en wij om de kindjes op te halen. ’s Middags hebben we spelletjes gedaan en een film gekeken met Bas en Laura. Opa en oma Van Mierlo zijn nog even langs geweest. Bas en Laura hebben fijn in bad gespeeld.
We zijn op 01 februari na school bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. We hebben wat gedronken en Bas en Laura hebben fijn gespeeld.
Op 02 februari moest Laura weer naar de Peuterspeelzaal. Ze moet iedere keer huilen voordat we naar binnen mogen. Dan huilt ze zolang als we een puzzeltje maken, moet ze nog even plassen en huilt ze totdat ik weg ben. Van juf Astrid en juf Suzanne hoor ik dat ze regelmatig naar mama vraagt. Ik heb niet het idee dat ze het echt niet naar haar zin heeft. Als ik haar weer ga halen, straalt ze helemaal als ze mij ziet. Ze zegt wel dat het leuk geweest is. Hopelijk wordt het snel beter.
Op 03 februari was de Carnavalsmiddag van Kinderspel Houtenhoek. Laura en ik zijn ’s morgens mee het wijkgebouw gaan versieren. ’s Middags had muis Laura er veel zin in! Het eerste uur mochten de kinderen een kleurplaat kleuren, konden ze zich laten schminken, een dropveter/nibbit-ketting maken en het muizenspel doen. Het tweede uur kwamen de Prins en Prinses, de raad van Elf en de dansmarietjes van de Tijl Uilenspiegel er ook. Ze traden voor ons op en daarna werd er met zijn allen gehost. Het duurde even voordat Bas en Laura mee wilden/durfden te hossen, maar uiteindelijk deden ze enthousiast mee. Ze hebben erg genoten! Toen Bas en Laura na het eten in bad zaten, kwam tante Maartje nog even op bezoek.
Laura heeft op 04 februari na school in Bas zijn klas mogen spelen, terwijl ik een gesprek had met juf Eri. Ze heeft fijn met de kralenplank gespeeld en een kleurplaat gekleurd.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative