Untitled
19 feb 2016
week 140: 12 t/m 18 februari

Mark kwam op 12 februari ’s middags weer thuis van zijn examen. We hebben met zijn viertjes in de tuin gespeeld en na het avondeten hebben we op de Wii gespeeld (MarioKart).
Op 13 februari hebben Bas (tot 08:45) en vooral Laura (tot 10:15!) lekker uitgeslapen. We hebben een stukje gewandeld bij de Bikkels en daarna wilden Bas en Laura in het klimtoestel spelen. Helaas waren de glijbanen nat en vies en konden ze niet echt fijn spelen. We hebben nog een stukje over het park gewandeld en daarna zijn we maar weer naar huis gegaan, ook omdat Laura zich niet lekker voelde. ‘s Middags heeft Laura een hele tijd bij mij op schoot liggen slapen. ’s Avonds had Laura 39,7 en ’s nachts is ze vaak wakker geweest.
Laura heeft op 14 februari geen koorts meer gehad. Wel spuugde ze helaas ons bed onder… ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Daarna hebben Laura en ik een puzzel gemaakt toen Mark met Bas naar tante Monique, oom Anton en Esther ging.
Op 15 februari hebben Laura en ik Bas naar school gebracht. Daarna zijn we bij een bijeenkomst over voorlezen geweest van Moniek, de Intern Begeleider op de school van Bas. Laura heeft op mijn telefoon memory gespeeld (met 12 kaartjes; dat kan ze erg goed!) en ze mocht puzzeltjes maken van Moniek. Laura is heel lief geweest.
Laura had op 16 februari koorts (39), waardoor ze niet naar de Peuterspeelzaal kon. Later in de ochtend was de koorts weer weg, maar Laura heeft niet veel gespeeld en vooral veel op de bank gehangen/televisie gekeken. ’s Middags moesten Bas, Laura en ik naar de tandarts. Bas ging als eerste en daarna ging Laura helemaal alleen in de grote stoel liggen. Ze deed het, voor de allereerste keer, heel goed. Bas en Laura kregen een muntje voor in de ballenautomaat en daar waren ze heel blij mee.
Op 17 februari zijn we ’s middags naar de kinderboerderij van het Rijtven geweest. Bas ging op zijn fiets, Laura op de driewieler. We zijn eerst bij de kippen, konijnen, cavia’s en varkens geweest. We hebben een rondje over het park gefietst en zijn daarna door de Rijtse Vennen weer richting huis gegaan. Onderweg hebben Bas en Laura nog in een speeltuintje gespeeld. Na het avondeten hebben Bas en Laura fijn in bad gespeeld.
Op 18 februari had Bas studiedag. Bas, Laura en ik zijn naar Monkey Town in Helmond geweest. Na een tijdje spelen zagen we Fanny met Jessie en Noud en Linda met Niek en zijn we bij hen aan het tafeltje gaan zitten. De kindjes hebben heel fijn gespeeld! We hebben er een broodje gegeten, en na nog een uurtje spelen zijn we weer naar huis gegaan. Laura kwam bij Monkey Town af en toe bij mij op schoot zitten en thuis is ze op de bank gekropen en heeft een tijdje geslapen. ’s Avonds wilde ze (alweer) niet eten en ze zei al vroeg dat ze naar bed wilde.
Na het avondeten spelen we iedere dag een spelletje op de Wii (MarioKart). Mark en Bas spelen tegen Laura en mij, al vindt Laura het niet zo leuk en gaat ze er vaak na één ronde weer vandoor.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative