Untitled
26 feb 2016
week 141: 19 t/m 25 februari

Op 19 februari is Laura weer naar de Peuterspeelzaal geweest. Ze heeft het goed naar haar zin gehad. Toen ik haar kwam ophalen, was haar rugzak met haar reservekleren weg. We hebben overal gezocht, maar konden hem nergens vinden. Hopelijk heeft iemand hem per ongeluk meegenomen en krijgen we hem dinsdag weer terug. Na school zijn we gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Tante Maartje en Eline waren er ook.
Op 20 februari zijn Bas, Laura en ik naar de bibliotheek geweest. Het was even zoeken waar we moesten zijn voor de peuter- en kleuterboeken (de bieb is verhuisd), maar uiteindelijk is het gelukt om weer nieuwe puzzels en boeken te vinden. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Gelukkig heeft Laura vandaag weer wat beter gegeten dan de afgelopen dagen. Wel heeft ze veel gehuild vandaag.
Mark en ik hadden op 21 februari een uitje met vrienden in Den Haag. ’s Middags kwamen tante Maartje, oom Tom en Eline op Bas en Laura passen. De kindjes hebben heel fijn gespeeld en zijn erg lief geweest. Ze hebben samen frietjes gegeten en nog even gespeeld, daarna kwamen opa en oma Van Aerle. Samen hebben ze Bas en Laura in bed gelegd, daarna zijn tante Maartje, oom Tom en Eline weer naar huis gegaan.
Op 22 februari heeft het de hele dag geregend en omdat Mark mijn auto mee had (die van hem was kapot), zijn we 4 x op de fiets door de regen gemoeten om Bas naar school te brengen en weer op te halen. Bas en Laura vonden het helemaal niet zo erg met hun regenpak aan op de fiets. Na het avondeten zijn Bas en Laura met Mark mee geweest om zijn auto op te halen bij de garage. ’s Avonds heeft Laura even geslapen en daarna heeft ze vooral veel gehuild. Ze is even mee naar beneden geweest, maar dat was niet zo’n succes en we zijn allebei een tijdje bij haar gaan liggen totdat ze weer in slaap gevallen was. We hebben haar uiteindelijk bij ons in bed gelegd en daar is ze om 00:30 uur dan toch in slaap gevallen.
Laura is op 23 februari naar de Peuterspeelzaal geweest. Helaas heeft niemand van de andere ouders de rugzak van Laura gezien. Toen ik Laura vroeg wat ze gedaan had, zei ze dat ze dat niet wilde zeggen, “want dat was geheim” ;-). Ik heb vandaag een nieuwe rugzak gehaald van Woezel en Pip. Mark heeft vandaag thuis gewerkt. We hebben gezellig met zijn vieren geluncht en wat gedronken na school.
Op 24 februari kwam de poppendokter van Kinderspel Houtenhoek bij Jan Linders. Na de lunch kwamen tante Maartje, Eline en oma Van Aerle om op Bas en Laura te passen, terwijl ik bij Jan Linders poppendokter speelde. Op het spreekuur kwamen Eline met Mylo, Bas met Koetje en Laura met Nijntje. Weer thuis hebben Bas, Laura en Eline fijn gespeeld.
Toen Laura op 25 februari op de wc zat en diarree had, riep ze: “Mam, ik heb regenpoep…”
Laura eet erg slecht de laatste tijd. Haar boterham eet ze bijna nooit helemaal op (soms laat ze hem na een paar hapjes al staan) en het avondeten raakt ze vaak zo goed als niet aan. Ook haar toetje laat ze bijna altijd staan.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative