Untitled
04 maa 2016
week 142: 26 februari t/m 3 maart

Op 26 februari hebben we Laura’s rugzak toch weer teruggekregen. De moeder van Lena had Lena vrijdag naar de Peuterspeelzaal gebracht en haar rugzak in de auto laten liggen en de oma van Lena had haar opgehaald en dacht dat Laura’s rugzak die van Lena was. Ik ben heel blij dat de rugzak en de kleertjes weer terug zijn. Nu heeft ze wel 2 rugzakken, maar daar kan ze straks op de kleuterschool ook mee vooruit. Laura en ik hebben boodschappen gedaan en nadat we Bas van school gehaald hadden, zijn we gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen, samen met tante Maartje en Eline.
Laura is op 27 februari met mij mee boodschappen gaan doen. Laat in de middag zijn we een stukje gaan wandelen. Laura ging mee op de driewieler en voor het eerst heeft ze zelf gefietst. Voorheen duwden we haar altijd en ging ze met haar voeten alleen op en neer, zonder rond te gaan. Vandaag lukte het eindelijk om haar beentjes helemaal rond te krijgen.
Op 28 februari zijn we gezellig bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Monique, oom Anton, Esther en Lars waren er ook. Daarna zijn we gaan uiteten met opa en oma Van Aerle, tante Willeke, oom Teun, tante Maartje, oom Tom en Eline. Het was heel gezellig en Laura is erg lief geweest.
Laura en Bas mochten op 29 februari een cadeautje uitzoeken. Laura wilde een puzzel van 50 stukjes met Minnie Mouse en Katrien Duck. We zijn daarna bij opa en oma Van Aerle wat gingen drinken en toen heeft Laura de puzzel helemaal zelf gemaakt!
Op 01 maart is Laura naar de Peuterspeelzaal geweest. Laura heeft het goed naar haar zin gehad. ’s Middags hebben we met funmais voor Mark geknutseld en Bas en Laura hebben een boekje voor hem gemaakt, waar ze héél veel stickers in geplakt hebben, omdat Mark voor blok 1 geslaagd is!!!
Op 02 maart zijn we bij Agnes, Lisa en Tim op bezoek geweest. Bas en Laura voelden zich er goed thuis: ze renden steeds met speelgoed heen en weer tussen de speelkamer en de woonkamer en ze hebben fijn met Lisa en Tim gespeeld.
Jule (die zit bij Bas in de klas) kwam op 03 maart na school bij Bas spelen. Laura heeft fijn met ze mee gespeeld.
Toen Laura een snotneus had, zei Bas tegen haar: “Laura, doe je mond even dicht, anders valt je snot er dadelijk in…”








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative