Untitled
13 maa 2016
week 143: 4 t/m 10 maart

Laura is op 04 maart weer bij de Peuterspeelzaal geweest. Als ik naar huis moet gaan, wil ze steeds dat ik met haar mee naar de wc ga; meestal niet omdat ze echt moet, maar om tijd te rekken. Ze moest huilen toen ik ging, maar heeft het toch wel weer goed naar haar zin gehad. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen, samen met tante Maartje en Eline.
Laura en ik hebben op 05 maart gezellig boodschappen gedaan. Na de lunch zijn we voor gordijnen gaan kijken. Bas en Laura hadden hun kleurboek meegenomen, en daar hebben ze misschien 2 minuten in gekleurd, daarna begonnen ze rond te rennen en verstoppertje te doen tussen de gordijnen… We zijn daarna bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest, waar Lars ook was. Bas, Laura en Lars hebben fijn verstoppertje gespeeld.
Op 06 maart zijn Bas, Laura en ik gezellig bij tante Willeke op bezoek geweest. Na de lunch zijn we met zijn vieren gaan zwemmen bij Centerparcs Limburgse Peel. Bas en Laura waren erg blij toen we zeiden dat we zouden gaan zwemmen en ze hebben het goed naar hun zin gehad!
Laura en ik zijn op 07 maart gordijnen gaan bestellen. Laura heeft lief gepuzzeld en gekleurd. ’s Middags zijn we bij Jessica van Kinderspel geweest, omdat ik haar taken over ga nemen. Laura was bang voor Max, de (nogal enthousiaste) hond. Ze was nu wat minder lief en heeft vooral gezeurd (wanneer we Bas gingen halen, wanneer we naar huis gingen, dat ze niets wilde doen, dat ze honger had…). Na school zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest, waar Bas en Laura druk geknutseld hebben.
Op 8 maart kwamen tante Willeke en oom Teun na het avondeten op bezoek. Bas, Laura, tante Willeke, Mark en ik hebben samen op de Wii gespeeld.
We zijn op 09 maart met Kinderspel naar de bakker geweest. We waren in totaal met 51 kinderen, die in 2 groepen verdeeld werden. Onze groep mocht eerst broodjes maken en daarna een eierkoek versieren. Daarna zijn we naar het wijkgebouw gewandeld, waar de kinderen allemaal een papieren muisje mochten versieren en in een grote beschuit mochten prikken. Na het knutselen hebben de kinderen even buiten gespeeld en daarna zijn we weer naar de bakker gewandeld. We hebben de zelfgemaakte broodjes gekregen en hebben “de beschuit met muisjes” aangeboden aan de bakker en zijn zwangere vrouw als bedankje voor de fijne middag.
Op 10 maart had Bas studiedag. Bas, Laura en ik zijn naar Monkey Town geweest. Bas en Laura hebben het zó fijn gehad! Eerst hebben ze gedanst met aap Oehlie en daarna zijn ze fijn gaan spelen. Ik heb ook een hele tijd met ze mee geklommen en gegleden, omdat Bas, maar vooral Laura, af en toe wat hulp nodig hadden bij het klimmen. Het was al laat in de middag toen we pas weer thuis kwamen. Opa en oma Van Aerle zijn nog even op bezoek geweest.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative