Untitled
18 maa 2016
week 144: 11 t/m 17 maart

Op 11 maart hebben we met zijn viertjes geluncht en daarna hebben we Bas en Laura naar opa en oma Van Mierlo gebracht. Zij gingen daar 2 nachtjes logeren, terwijl wij een weekendje weg gingen om ons 5 jarig huwelijk te vieren. Na school kwam Esther ook en met zijn allen zijn ze bij McDonald’s gaan eten. Na het eten is ook Lars gekomen en Bas, Laura, Esther en Lars hebben met zijn vieren bij opa en oma geslapen.
Op 12 maart hebben Bas en Laura lief gespeeld. Ze hebben gesmuld van de pannenkoeken die oma gebakken had.
We hebben op 13 maart Bas en Laura ’s morgens weer opgehaald. We hebben erg genoten van ons weekendje weg, maar het was toch ook wel heel fijn om Bas en Laura weer te zien. Na de lunch zijn we naar een speeltuintje in de buurt gegaan; Bas op de loopfiets (hij moet beter leren zijn evenwicht te bewaren voordat hij zonder zijwieltjes kan gaan fietsen) en Laura op de driewieler. ’s Avonds is Mark weer voor een week vertrokken naar Oegstgeest.
Op 14 maart zijn Laura en ik bij Mariëlle op bezoek geweest, totdat er iemand belde van school of we Bas wilden komen halen, omdat hij ziek was geworden. Tussen de middag heeft Laura een huil-/krijsbui gehad van bijna een half uur! Ze bleef maar huilen, haar benen overstrekken en ”nee” roepen. Als ik bij haar ging zitten, moest ik weg. Als ik weg ging, mocht dat niet. Als ik haar aanraakte, mocht dat niet, als ik mijn hand terugtrok, werd ze daar weer boos over. Ze wilde een boterham, maar toen ik die wilde gaan smeren, werd ze kwaad. Niets was goed. Heel moeilijk om met zo’n bui om te gaan. Ik wil haar zo graag troosten/helpen, maar ik heb geen idee hoe ik dat op zo’n moment moet doen. Gelukkig ging het de rest van de dag weer goed. Toen ik haar later vroeg waarom ze zo verdrietig was/zo hard moest huilen, zei ze dat ze dat leuk vond?! Na het avondeten kwamen tante Maartje en Eline op bezoek. Bas, Laura en Eline hebben verstoppertje gespeeld en daarna hebben we nog even op de Wii gespeeld.
Bas en ik zijn op 15 maart na school door Ellen geknipt, terwijl Laura fijn speelde in de speelkamer. We hebben op de terugweg bij Jan Linders de volle spaarkaarten omgeruild voor een boerderijvriendje; Laura wilde het kuiken (al zegt ze zelf dat het een eend is) en Bas een varken. Na het avondeten hebben Bas, Laura en ik op de Wii gespeeld. Toen ik Laura’s tanden wilde gaan poetsen, kreeg ze weer zo’n huil-/krijsaanval. Ik mocht haar tanden niet poetsen, ze wilde niet naar bed, ze was nog niet moe; ze heeft weer zó gehuild. Uiteindelijk heb ik haar op bed gezet (ze wilde niet liggen) en ben maar gaan voorlezen, zonder dat ze leek te luisteren. Daar is ze toch rustiger van geworden en uiteindelijk kroop ze bij mij op schoot.
Op 16 maart was er alweer een studiedag. Bas, Laura en ik zijn samen met opa en oma Van Aerle, tante Maartje, oom Tom en Eline gaan ontbijten bij de HEMA. Het was erg druk en het duurde even voordat we bij elkaar konden zitten. We zijn bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken en hebben er gezellig geluncht. Bas, Laura en Eline hadden een tent gemaakt van stoelen en een tafelkleed en daar hebben ze fijn in gespeeld en geknutseld. Na het avondeten zijn Bas en Laura in bad geweest en daarna mochten ze in de pyjama nog even mee naar beneden, omdat tante Willeke en oom Teun op bezoek kwamen.
Laura en ik zijn op 17 maart een Paastak gaan kopen. ’s Middags kwam opa Van Aerle even langs met Max om wat af te geven. Omdat Laura bang was voor Max (ook al zat hij aangelijnd), kroop ze bij mij op schoot en is toen in slaap gevallen. Na school hebben Bas en Laura de Paastak versierd en daarna hebben we gezellig met zijn drietjes een paastafelkleed ingekleurd. Ook vanavond had Laura weer een (gelukkig korte) huilbui, omdat ze haar tanden niet wilde poetsen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative