Untitled
08 apr 2016
week 147: 1 t/m 7 april

Laura is op 01 april naar de Peuterspeelzaal geweest. We hebben daarna met zijn tweetjes boodschappen gedaan en hebben Bas weer opgehaald. Toen Mark ’s middags weer thuis kwam, hebben we met zijn vieren in de tuin gespeeld en zijn daarna de eendjes gaan voeren. Na het avondeten hebben we op de Wii gekart en vanavond ging het, met Mark erbij, gelukkig weer beter.
Op 02 april zijn Mark, Bas en Laura boodschappen gaan doen. ’s Middags zijn ze samen met tante Maartje en Eline en tante Willeke, oom Teun, Amy en Mila naar de Speuldries geweest. Bas en Laura hebben het fijn gehad!
We zijn op 03 april fijn even naar De Bikkels geweest. Het was erg lekker weer. We hebben eerst een stuk door het bos gewandeld en daarna hebben Bas en Laura fijn in het speeltuintje gespeeld. Erik, Fanny, Maud, Lars, Erika, Isa en Niels waren er ook. Op een gegeven moment hadden Bas en Laura hun laarzen uitgetrokken en die waren ze vol zand aan het stoppen… maar ze hebben wel genoten!
Op 04 april zijn we na school bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld en geknutseld. Ook vandaag kwam Laura weer huilend binnen toen ze in de tuin aan het spelen was: er zat een vlieg op de glijbaan . Ze is echt voor álle dieren bang… Bij honden, katten en spinnen kan ik me dat nog voorstellen, maar ook van mieren, vliegen en vogels moet Laura huilen.
Laura is op 05 april naar de Peuterspeelzaal geweest. Ze heeft het goed naar haar zin gehad, maar iedere keer als ik haar vraag wat ze gedaan heeft, zegt ze: “We hebben helemaal niks gedaan” of “dat is een geheimpje”. Jammer dat ze er niet over verteld, maar ze heeft het wel goed naar haar zin en dat is natuurlijk veel belangrijker. Soms vertelt ze wel tegen Bas wat ze gedaan heeft, en dan kan ik lekker mee luisteren ;-).
Op 06 april zijn we met zijn drietjes naar de bieb geweest. Bas en Laura waren druk bezig met het uitzoeken van boeken en puzzels. Thuis hebben ze gezellig met zijn tweetjes op de grond de boeken doorgekeken en ze hebben hun puzzels gemaakt.
Laura en ik zijn op 07 april bij Kim op bezoek geweest. Laura is erg lief geweest en heeft fijn gepuzzeld en gekleurd.
Laura heeft inmiddels ’s nachts geen luierbroekje meer aan en dat gaat heel goed! Ze heeft daarom een mooi armbandje gekregen van ons.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative