Untitled
22 apr 2016
week 149: 15 t/m 21 april

Laura is op 15 april naar de Peuterspeelzaal geweest. Vandaag vierden ze de 4e verjaardag/het afscheid van Luuk. We hebben samen boodschappen gedaan en zijn Bas van school gaan halen. Na de lunch zijn Bas en Laura bij oma Van Mierlo gaan spelen. Ik moest voor Kinderspel bij Jan Linders werken. ’s Avonds hebben we gezellig met zijn vieren bij opa en oma gegeten.
Op 16 april kwamen tante Willeke, oom Teun, Amy en Mila op bezoek. Bas, Laura en Amy hebben fijn in de tuin gespeeld en geknutseld/getekend. ’s Middags zijn we bij tante Helmie en ome Harrie op bezoek geweest. Bas en Laura zijn heel lief geweest.
Bas, Mark en Laura zijn op 17 april bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Monique, oom Anton en Lars waren er ook. Bas, Laura en Lars hebben geskelterd en gekleurd. ’s Middags zijn we met zijn vieren naar Zoo Parc Overloon geweest. Het was lekker rustig en alle dieren waren goed te zien. Toen we de route bijna gelopen hadden, begon het hard te hagelen. We waren toen gelukkig net bij een restaurant in de buurt en daar hebben we geschuild. Daarna hebben we de rest van de route nog gelopen en zijn we bij de kinderboerderij geweest. Laura vond het toch wel weer heel spannend tussen de geitjes en ze moest dan ook hard huilen als er een geitje te dicht bij haar in de buurt kwam. Beetje raar dat ze wel vlak langs de struisvogels en pelikanen af liep en dan vrolijk riep: “Hallo, struisvogel!”
Op 18 april zijn we gezellig bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas en Laura hebben lief gespeeld.
Laura is op 19 april naar de Peuterspeelzaal geweest. Ook nu hadden ze weer een feestje; deze keer van Dieks. Na de lunch zijn Laura en ik nog even bij de LunchClub geweest, om het papierwerk in orde te maken. Na school zijn we naar de gemeente geweest, waar ik een afspraak had. Bas en Laura hebben heel lief met de Lego gespeeld en daarom mochten ze daarna allebei stickers uitzoeken. Na het avondeten hebben Bas en Laura nog even fijn in de tuin gespeeld (al was Laura niet zo lief, omdat ze stoepkrijt in de heg gooide en op de raam had gekrijt) en we hebben met zijn vieren gekart op de Wii.
Op 20 april zijn we na school naar de Speuldries geweest, samen met tante Maartje en Eline. Hilke, Finn en Lis waren er ook en in de speeltuin zagen we nog andere kinderen die bij Bas in de klas zitten. Het was lekker weer en de kindjes hebben fijn gespeeld!
Laura is op 21 april bij opa en oma Van Aerle geweest, terwijl ik met Bas mee ging naar een excursie met zijn klas. Tante Maartje was er ook. Samen zijn ze naar de dierenwinkel geweest, waar Laura het erg leuk vond om naar de dieren te kijken. Toen ik haar op kwam halen, hebben we nog even wat gedronken en daarna zijn we Bas uit school gaan halen voor de lunch. ’s Middags na school kwamen Lieke, Julian en Sophie op bezoek. Bas, Laura en Sophie hebben fijn buiten gespeeld; Julian wilde liever binnen met de Legotrein spelen. Toen ze weer naar huis gingen en ik ze uit zwaaide, hoorde ik Laura heel hard huilen in de tuin: Ze was van de schommel gevallen. Ze gaat altijd op haar buik op het plankje liggen en schommelt dan heen en weer, maar nu was ze er uitgevallen. Ze had haar kin afgeschaafd, haar lip bloedde en ze was flink geschrokken. Gelukkig was ze redelijk snel getroost en viel het achteraf toch mee.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative