Untitled
06 mei 2016
week 151: 29 april t/m 5 mei

Op 29 april zijn Bas, Laura en ik ’s morgens bij ome Piet en tante Willy op bezoek geweest.
Laura heeft op 30 april samen met Bas buiten gespeeld, toen Mark in de tuin aan het werken was. ’s Avonds kwamen opa en oma Van Aerle gezellig bij ons eten. We hebben met zijn zessen gegourmet. Na het eten mochten Bas en Laura nog heel even opblijven en daarna zijn ze lief gaan slapen.
We zijn op 01 mei op de fiets naar opa en oma Van Mierlo geweest. Het waaide wel best hard, maar het was toch fijn op de fiets. Bas en Laura hebben lief gespeeld en samen met opa en Mark geskelterd. We hebben met zijn allen frietjes gegeten en daarna zijn we weer naar huis gefietst. Op de terugweg zijn we door de Bikkels gefietst, omdat Bas graag over/langs het spoor wilde. Laura was erg moe en ze is achterop de fiets in slaap gevallen. Ze hing helemaal scheef in het stoeltje. Maar goed dat ze niet aan de beurt was om op het zadeltje te zitten ;-).
Op 02 mei was het mooi weer. Bas, Laura en ik zijn op de fiets naar de Speuldries geweest. Het was erg druk, maar Bas en Laura hebben heel fijn gespeeld! ’s Avonds ging ik uit eten en hebben Bas, Laura en Mark met zijn drietjes gegeten.
We zijn op 03 mei bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas wilde graag op de loopfiets en Laura op de driewieler. Ze heeft een stuk zelf getrapt, verder heb ik haar geduwd met de duwstang. We hebben gezellig wat gedronken en zijn pas na de lunch weer naar huis gegaan. ’s Middags hebben Bas en Laura fijn in de tuin gespeeld.
Op 04 mei zijn Bas, Laura en ik boodschappen gaan doen. Daarna zijn we met de loopfiets en de driewieler naar een speelveldje in de buurt geweest. Razan, Youri en Indy uit Bas zijn klas waren er ook en samen hebben ze fijn gespeeld. Na het avondeten zijn we naar Lars geweest; die was vandaag jarig. Bas en Laura hebben met Lars, Thijs en Esther filmpjes gekeken op de computer en ze hebben fijn nog even in de tuin gespeeld. Laura had vandaag haar nieuwe schoenen voor het eerst aan. ’s Middags ging het met boodschappen doen goed, maar na een tijdje begon ze op haar tenen te lopen. Naar de speeltuin had ze andere schoenen aan. Toen ik haar ’s avonds haar nieuwe schoenen weer aan wilde doen, moest ze huilen. Op haar enkels zit aan allebei de kanten een drukplek. Ik heb de hakken met mijn handen wat soepeler gemaakt; nu maar hopen dat ze ze toch weer aan wil…
We zijn op 05 mei ’s middags naar het verjaardagsfeest van Erik en Lars geweest. Het was erg lekker weer. Bas en Laura hebben fijn met de andere kinderen gespeeld. Na het avondeten hebben we Bas naar tante Monique, oom Anton, Esther en Lars gebracht, waar hij vannacht blijft logeren. Bas, Laura, Esther en Lars hebben fijn nog even in de tuin gespeeld en daarna zijn Mark, Laura en ik weer naar huis gegaan. Bas heeft ons met een grote glimlach op zijn gezicht uitgezwaaid ;-).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative