Untitled
27 mei 2016
week 154: 20 t/m 26 mei

Op 20 mei heeft Laura weer fijn gespeeld bij de Peuterspeelzaal. We hebben met zijn tweetjes boodschappen gedaan, voordat we Bas weer van school konden halen. Met zijn drieën zijn we gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Tante Maartje en Eline waren er ook.
Op 21 mei is Laura bij Mark thuis gebleven toen ik met Bas naar zwemles was. ‘s Middags zijn we met tante Maartje, Eline, tante Willeke, oom Teun, Amy en Mila naar de Speuldries gegaan. Tenminste, dat was de bedoeling… toen we er aankwamen, bleek echter dat de speeltuin dicht was vanwege de avondvierdaagse. We zijn toen maar met zijn allen naar het Zandbos geweest. Oma Van Aerle is ook mee geweest. Het was gezellig en de kindjes hebben fijn gespeeld. ’s Avonds kwamen opa en oma Van Mierlo bij ons gourmetten. We hebben gezellig gegeten en Bas en Laura hebben fijn gespeeld toen ze klaar waren met eten.
Het was op 22 mei slecht weer. Het heeft de hele dag gemiezerd. Toch zijn Bas, Laura en ik een blokje om geweest; Bas op de loopfiets en Laura op de step. ’s Middags hebben we gezellig spelletjes gedaan.
Op 23 mei zijn we na school bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. Het heeft de héle dag geregend, maar toch hebben Bas en Laura toen we weer thuis waren even fijn in de tuin gespeeld.
Laura is op 24 mei naar de Peuterspeelzaal geweest. Ze heeft het goed naar haar zin gehad. We zijn nog even bij Dore-Jan van de LunchClub langs geweest om het papierwerk af te handelen (vanaf nu kan ik opgeroepen worden als er een overblijfmoeder ziek is/uitvalt). Toen we Bas ’s middags weer naar school hadden gebracht, zijn we bij Charlotte geweest om te vergaderen over de straatspeeldag van Kinderspel. Laura is heel lief geweest. Na school hebben Bas en Laura fijn samen gespeeld, totdat Laura Bas met een speelgoedbezem op zijn hoofd sloeg . Laura heeft straf gehad en later hebben ze toch weer fijn samen gespeeld.
Op 24 mei vroeg Laura wat ik later wilde worden “als ik groot was”. Ik zei dat ik gewoon mama wilde zijn. Ze wilde weten wat ik nog meer wilde worden, maar ik zei dat ik heel blij ben om “gewoon” mama te zijn. Ze vroeg of ik misschien dan brandweerman wilde zijn. Toen ik haar vroeg waar Bas en Laura dan naar toe moesten als ik weg zou moeten om branden te blussen, vroeg ze of ik dan misschien “brandweerman zonder vuur” wilde worden ;-). Toen ik Laura vroeg wat zij wilde worden, zei ze “mama” en “zuster”… en misschien ook wel Sinterklaas ;-). Na school hebben we met zijn drietjes geknutseld. Laura heeft enthousiast geknipt, geplakt en gekleurd. Ook hebben Bas en Laura weer fijn in de tuin gespeeld.
Laura en ik zijn op 26 mei even bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. We hebben gezellig wat gedronken en zijn daarna vlug naar huis gegaan om boterhammen te smeren: Dore-Jan van de LunchClub had gebeld om te vragen of ik hen kon versterken omdat iemand zich had ziekgemeld, en dus zijn Bas, Laura en ik overgebleven. Bas en Laura zijn samen met de andere kinderen buiten gaan spelen na het eten, totdat alle kleuters weer naar binnen werden geroepen, om voorgelezen te worden door Elly en kinderen uit groep 8. Na school hebben Bas en Laura lekker buiten gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative