Untitled
17 jun 2016
week 157: 10 t/m 16 juni

Op 10 juni heeft Laura fijn gespeeld bij de Peuterspeelzaal. We zijn bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen samen met tante Maartje (Eline was naar een kinderfeestje). Daarna zijn we met zijn drietjes naar het speeltuintje aan de Zandbosweg geweest. Razan, Danique en Nol (uit Bas zijn klas) met zijn broertje Driek waren er ook. Met zijn allen hebben ze fijn gespeeld.
Laura kreeg op 11 juni na de lunch alvast haar verjaardagscadeautjes van ons (een fiets) en van Bas (zijn boekenlegger van Bob de Bouwer heeft hij aan Laura gegeven en strijkkralen). Laura en Bas hebben door de kamer gefietst, totdat het bezoek kwam. Laura kon niet wachten tot ze de cadeaus mocht uitpakken. Ze is erg verwend en is heel blij met al haar cadeaus (een poppenhuis, verkleedkist, klei, stickers, skippybal, strandbal, zandbakset, kleren). Bas, Laura, Eline, Amy en Mila en later ook Lars en Esther hebben lekker in de tuin gespeeld. We hebben ze nauwelijks binnen gezien. We hebben met zijn allen gegeten en daarna ging het bezoek weer naar huis. Bas en Laura hebben fijn nog even in bad gespeeld en zijn daarna lief gaan slapen.
Bas en Laura hebben op 12 juni fijn gespeeld met de cadeautjes die Laura gisteren gekregen heeft: ze hebben zich fijn verkleed, gekleid, stickers geplakt en met het poppenhuis gespeeld. Helaas was het slecht weer en hebben ze niet buiten kunnen spelen. ’s Middags zijn we even bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas en Laura waren helemaal enthousiast toen ik zei dat ik pannenkoeken ging bakken.
Op 13 juni was Mark thuis om te leren. ’s Morgens zijn Laura en ik een cadeautje voor ome Harrie gaan kopen, die vandaag jarig is. We hebben met zijn viertjes geluncht, Laura en ik hebben Bas naar school gebracht en daarna is Laura met Mark bij ome Harrie op het feest geweest. Na school zijn Bas, Laura en ik bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Ome Piet en tante Willy waren er ook.
Laura was op 14 juni écht jarig! Ze heeft op de Peuterspeelzaal haar feestje gevierd. Er werd voor haar gezongen, waarbij iedereen ook een muziekinstrument had, dus het was een behoorlijke herrie ;-). Laura mocht kaarsjes uitblazen, ze mocht de traktatie (koekjes uit de koektrommel van Spring) tevoorschijn toveren, ze had Rens en Noud uitgekozen om aan haar oren te trekken, ze mocht een cadeautje uitzoeken; ze heeft ervan genoten. Op het schoolplein liep ze steeds naar andere moeders toe en zei dan: “feliciteerd!” We hebben met zijn vieren geluncht en toen Bas ’s middags weer uit school was, zijn Bas, Laura en ik naar Monkey Town geweest. Het was erg rustig, en Bas en Laura hebben heel fijn gespeeld. Samen met Mark zijn we bij McDonald’s gaan eten. Het was een fijne dag!
Laura en ik hebben op 15 juni samen boodschappen gedaan. Daarna heeft Laura heel fijn gekleid. We hebben weer gezellig met zijn viertjes geluncht. Bas, Laura en ik zijn ’s middags bij Hilke, Finn en Lis naar hun nieuwe huis gaan kijken. Laura heeft even gespeeld, maar vooral veel bij mij op schoot gezeten omdat ze bang was voor de hond. Na het avondeten hebben Bas en Laura weer fijn gespeeld in bad. Omdat het nog geen mooi weer geweest is na Laura’s feestje hebben ze de nieuwe emmer/zeef/gietertje gewoon mee in bad genomen ;-).
Op 16 juni zijn we weer overgebleven met de LunchClub. Laura heeft zich weer goed vermaakt! Na school heeft Laura helemaal alleen de vlinder van strijkkralen gemaakt, die ze van Bas voor haar verjaardag gekregen had. Mark is vandaag vanuit zijn werk naar Oegstgeest vertrokken, waar hij morgenvroeg examen heeft. We hebben nog even met Mark gebeld, op de Wii gekart en daarna zijn Bas en Laura lief gaan slapen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative