Untitled
08 jul 2016
week 160: 01 t/m 07 juli

Op 01 juli is Laura fijn bij de Peuterspeelzaal geweest. Daarna hebben we met zijn tweetjes boodschappen gedaan voordat we Bas weer op konden halen. We zijn bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen, samen met tante Maartje en Eline. Op de fiets begon Laura te huilen en zei ze dat ze zo moe was. Ze heeft een hele tijd op de bank geslapen en pas toen wij allemaal klaar waren met eten, heeft Laura nog een beetje gegeten. We zijn bij Ellen geweest om Bas te laten knippen. Laura heeft alleen maar bij mij op schoot gehangen. Weer thuis heeft ze nog een tijdje op de bank gelegen en daarna heeft ze samen met Bas flink wat blaadjes volgekliederd met waterverf. Na het avondeten hebben ze nog even gespeeld en toen kwam Mark weer thuis!!!
Met zijn vieren zijn we op 02 juli naar Krimpen a/d IJssel gegaan. Oom Teun en tante Willeke hebben gisteren de sleutel van hun huis gekregen. Tante Maartje, oom Tom, Eline en opa en oma Van Aerle waren er ook. We hebben een rondleiding door het huis gehad, hebben gezellig wat gedronken en een broodje gegeten en daarna hebben we nog een rondje door de wijk gewandeld. Op de terugweg hebben Bas en Laura fijn bij Bungelland in Rotterdam gespeeld.
Bas, Laura en Mark zijn op 03 juli bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest, toen ik ging sporten. Laura had weer eens gezeurd dat “ze honger had”, en dus hebben Bas en Laura bij opa en oma een boterham gekregen ;-). ’s Middags zijn we bij Hein op de verjaardag geweest. Bas en Laura hebben fijn in de tuin gespeeld en ook thuis hebben ze nog lekker een tijdje buiten gespeeld.
Op 04 juli heeft Laura fijn gewaterverfd en gekleid. Na school zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook. Eline zit sinds kort bij DéDéDance en ze liet ons het dansje zien dat ze al geleerd heeft. Bas (en Laura) deed vrolijk met haar mee ;-). Na het avondeten zijn we nog even een blokje om geweest; Laura voor het eerst op straat met haar nieuwe fiets.
Laura is op 05 juli naar de Peuterspeelzaal geweest. Het was koffie-uurtje in samenwerking met het consultatiebureau. Ik ben nog een halfuurtje bij Laura gebleven en ben daarna in de klas van Bas gaan werken. Mark werkte vandaag thuis en we hebben gezellig met zijn vieren geluncht. Toen Laura en ik Bas naar school brachten tussen de middag, is Bas hard gevallen. Toen ik bezig was met koelen, is Laura bij de overblijfmoeders van de LunchClub aangeschoven, dus die was ook in goede handen. Na school zijn we bij Lieke, Julian en Sophie op bezoek geweest, waar de kindjes fijn gespeeld hebben.
Op 06 juli kwamen Agnes, Lisa en Tim ’s middags op bezoek. We hebben lekker in de tuin gezeten en de kindjes hebben heel fijn gespeeld.
Laura wilde op 07 juli even in bed liggen. Ze is er rond 13:30 uur ingekropen en om 14:45 uur heb ik haar wakker gemaakt. Na school kwam Jule bij ons spelen. Bas en Jule hebben heel fijn gespeeld, maar Laura wilde niet mee doen; ze heeft een hele tijd op de bank gelegen. Ze had een beetje verhoging (37,8) en heeft slecht gegeten.
Er was een piepklein kikkertje verdwaald. Hij was in de zandbak druk heen en weer aan het springen. We hebben hem in een emmertje gevangen en bij de vijver neer gezet. Daar sprong hij vrolijk in de vijver om snel weg te zwemmen.
Laura heeft al vaker gezegd dat ze met Noud gaat trouwen. Laatst zei ze ineens: “Ik ga met Rens trouwen”. Mark zei dat hij Rens gesproken had, en dat die niet hield van meisjes die zeuren en die duimen. Toen zei Laura: “O. Dan trouw ik wel gewoon met Noud”. ;-)








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative