Untitled
05 aug 2016
week 164: 29 juli t/m 4 augustus

Op 29 juli zijn we gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen, samen met tante Maartje en Eline.
Laura is op 30 juli met mij mee boodschappen gaan doen. Laat in de middag zijn we naar Tilburg gereden, waar Leon zijn verjaardag vierde. We hebben met zijn allen gebarbecued. Bas en Laura waren met vlagen erg druk. Toen ze uitgerend waren, hebben ze nog even televisie liggen kijken op de bank, in de hoop dat ze zouden gaan slapen, maar dat deden ze niet. En dus zijn we rond 21:00 uur maar naar huis gereden. Ook in de auto gingen ze niet slapen, maar hadden ze de grootste lol.
Op 31 juli zijn we ’s middags naar De Bikkels gereden. Tante Monique, Esther en Lars waren er ook. Het was de bedoeling dat we foto’s zouden maken van Bas, Laura, Esther en Lars voor opa zijn verjaardag, maar omdat het onderweg erg hard begon te regenen, hebben we dat niet kunnen doen. We zijn met zijn allen bij opa en oma op bezoek geweest. Bas en Laura hebben toen het weer droog was voor het eerst gevliegerd met Esther en Lars. Toen we weer naar huis gingen, was het droog en zijn we alsnog gestopt bij De Bikkels om foto’s te maken.
Laura moest op 01 augustus naar het consultatiebureau. Ze was 97 cm en woog 14,1 kg; netjes rond het gemiddelde. Verder waren haar longen en hart goed, ze zag met allebei de ogen goed en het puzzeltje en torentje die ze moest maken, gingen goed. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook. De kindjes hebben fijn gespeeld. Na het avondeten zijn we nog een blokje om geweest; Laura weer fijn op haar eigen fiets.
Op 02 augustus hebben Laura en ik Bas na de lunch naar het station gebracht: samen met opa en oma Van Aerle en Eline ging Bas met de trein naar de bioscoop in Eindhoven. Laura en ik zijn kleren gaan shoppen voor Laura. Ze heeft heel veel jurkjes gepast en rende steeds in een andere outfit het kleedhokje uit ;-. We hebben met zijn tweetjes nog gezellig wat gedronken bij de Hema. Na het eten hebben we Laura’s 3e fotoboek gekeken en toen belde oma om te zeggen dat ze weer bijna in Deurne aankwamen met de trein. Laura en ik hebben Bas daar weer opgehaald. Laura was helemaal blij met de ballon die ze kreeg, maar helaas waaide die al snel van het stokje af en viel hij op het spoor. Toen er een trein langs kwam, waaide de ballon aan de andere kant op het perron en oom Tom is Laura’s grote held, want hij heeft daar haar ballon kunnen pakken. Ze bleef maar zeggen dat ze zo blij was dat oom Tom haar ballon had gevangen.
Het heeft op 03 augustus de hele dag geregend (net als gisteren). Bas en Laura waren heel erg druk! ’s Middags hebben Bas en Laura samen op de Wii gespeeld (Thomas de Trein) en daarna hebben ze een hele tijd in bad gespeeld.
Op 04 augustus zijn Bas, Laura en ik ’s morgens naar Monkey Town gegaan. Bas en Laura hebben zich prima vermaakt en we zijn er dan ook een hele tijd gebleven.
Laura doet het weer erg slecht wat de zindelijkheid betreft; ze plast verschillende keren per dag in haar broek. Ik weet niet wat ik er mee aan moet. Ze vindt het niet erg om met een natte broek rond te lopen, ze vindt het niet erg dat ze geen cadeautje krijgt, omdat ze zo geen stickertjes verdiend. Ook als ik haar beloof dat we de volgende dag al een cadeautje gaan kopen als ze één dag niet in haar broek doet, doet dat haar niets. Zo frustrerend, want ze heeft het een hele tijd goed gedaan en ze kan het best!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative