Untitled
02 sep 2016
week 168: 26 augustus t/m 01 september

We zijn op 26 augustus na de lunch vertrokken naar Beerze Bulten in Overijssel. Toen we op het park aankwamen, hebben Bas en Laura eerst onze Lodge verkend en daarna hebben ze fijn even gespeeld op het Giga-Konijnenveld (een grote speeltuin met zand en water). We hebben gegeten in het restaurant op het park en daarna gingen Bas en Laura naar bed. Ze hebben nog bijna 2 uur liggen kletsen en lachen…
Op 27 augustus zijn we ’s morgens naar het Giga-Konijnenhol (een binnenspeeltuin met ballenbak, glijbanen, springkussens, bouwblokken enz.) geweest. Na de lunch zijn we gaan zwemmen. Er was een mooi binnenbad met 3 peutergedeeltes, een stroomversnelling, 2 glijbanen en een bubbelbad. Ook buiten was een peuterbad met speeltoestellen en een groot buitenbad met glijbanen. Het was erg mooi weer en we hebben in het binnen- en het buitenbad kunnen zwemmen. Bas en Laura waren niet zo lief vandaag. Ze hebben veel gezeurd, gemopperd en gehuild. We hebben weer gegeten in het parkrestaurant. Na het avondeten (in het parkrestaurant) hebben we Bas in ons bed gelegd en Laura in haar eigen bed. Toen we zelf naar bed gingen, hebben we ze weer bij elkaar gelegd. Nu gingen ze gelukkig wel snel slapen. De rest van de week wilden Bas en Laura om de beurt in ons bed gaan slapen.
Op 27 augustus zijn we ’s morgens naar het Giga-Konijnenhol (een binnenspeeltuin met ballenbak, glijbanen, springkussens, bouwblokken enz.) geweest. Na de lunch zijn we gaan zwemmen. Het was erg mooi weer en we hebben in het binnen- en het buitenbad kunnen zwemmen. Bas en Laura waren niet zo lief. Ze hebben veel gezeurd, gemopperd en gehuild. Na het avondeten (in het parkrestaurant) hebben we Bas in ons bed gelegd en Laura in haar eigen bed. Toen we zelf naar bed gingen, hebben we ze weer bij elkaar gelegd. Nu gingen ze gelukkig wel snel slapen.
Gelukkig waren Bas en Laura op 28 augustus heel lief! We zijn ’s morgens in de buitenspeeltuin geweest. Het was erg mooi weer! Bas en Laura gingen pootje-baden in de “gracht” om het speelveld heen, al is Bas 2 x gevallen en lag hij helemaal in het water ;-). We hebben met zijn vieren een watergevecht gehouden, wat erg leuk was. We staken met zijn vieren de plas over op een vlot, maar dat was wel even spannend toen halverwege het vlot bijna omsloeg… Na de lunch zijn we weer gaan zwemmen. We zijn gaan eten bij een buffetrestaurant in de buurt en toen we terug kwamen op de camping, zijn we nog even bij de show van Konijn Bultje, Tommie en Saar gaan kijken. Bas en Laura vonden de show heel erg leuk!
Op 29 augustus hebben we boodschappen gedaan bij een supermarkt in de buurt. Daarna hebben we weer in de binnenspeeltuin gespeeld, waar ook Lieke, Iman, Julian en Sophie waren. ’s Middags hebben we weer fijn gezwommen. Bas en Laura zijn met Bultje en Bibi op de foto geweest, we hebben in onze Lodge gegeten en zijn daarna weer naar de buitenspeeltuin geweest. Ook zijn we weer naar de show geweest, waar Bas en Laura weer van genoten hebben.
We hebben op 30 augustus fijn in de buitenspeeltuin gespeeld. Ook hebben Bas en Laura weer fijn gezwommen. We zijn gaan eten bij een restaurantje in een dorpje in de buurt van de camping.
Op 31 augustus hebben we ’s morgens gezwommen. Na de lunch hebben we heel fijn gespeeld op het Konijnenveld. Bas en Laura hebben fijn met emmertjes, schepjes en gietertjes kastelen gebouwd van zand en water. We zijn naar de show geweest van opa Jacob en oma Miep en hebben in een pannenkoekenrestaurant in de buurt gegeten. Na het eten hebben we een stukje in het bos gewandeld, hebben toen we weer terug waren op het park een ijsje gegeten en zijn daarna weer naar de show geweest.
Op 01 september hebben we ’s morgens weer fijn gezwommen. Na de lunch hebben we een speurtocht gedaan in een bos in de buurt. Er stonden tekens op de bomen die de route aangaven die we moesten volgen en onderweg moesten we verschillende opdrachten en spelletjes doen. Laura had er in het begin niet zoveel zin in. Ze wilde zelf niet lopen en het duurde een tijdje voordat ze ook gezellig mee deed met het zoeken van de tekens op de bomen. We hebben gegeten in het parkrestaurant en zijn naar de musical “Bultje gaat naar de maan” geweest. Helaas moest Laura plassen tijdens de voorstelling (ook al waren we van te voren al geweest). Ik moest met haar de zaal uit en toen ze op de wc zat, deed ze niets… De rest van de voorstelling hebben Laura en ik niet meer in de zaal gezeten, maar we konden de voorstelling wel nog zien.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative