Untitled
10 sep 2016
week 169: 2 t/m 8 september

Op 02 september hebben we na het ontbijt de spullen ingepakt en zijn we nog een laatste keer gaan zwemmen. Vandaag ging ook Laura helemaal alleen van de glijbanen af (uiteraard stonden Mark of ik wel onder aan de glijbaan om haar op te vangen); wat was ze trots en wat had ze er een plezier in! Samen met Bas is ze heel vaak van de glijbanen geweest. Bas en Laura hebben nog even in een speeltuintje gespeeld waar we ook een boterham gegeten hebben en daarna zijn we weer naar Deurne gereden. Bas en Laura hebben thuis nog even gespeeld en daarna zijn we gezellig bij oma Van Mierlo gaan eten.
Laura en ik hebben op 03 september boodschappen gedaan. Na de lunch zijn we vertrokken naar Krimpen a/d IJssel, om bij oom Teun, tante Willeke, Amy en Mila op bezoek te gaan. Helaas ging de heenreis niet helemaal soepeltjes, omdat Laura ziek werd en had overgegeven in de auto… We hebben een rondleiding door het huis gehad en daarna hebben de kindjes fijn gespeeld. We hebben met zijn allen frietjes gegeten en daarna zijn we weer naar huis gegaan. De terugweg was ook spannend. Laura zei dat ze zich niet lekker voelde en toen zijn we even gestopt. Ik heb even met haar langs de kant van de weg gestaan, maar ze hoefde gelukkig niet te spugen. Ook de rest van de terugweg heeft ze verschillende keren gezegd dat ze buikpijn had.
Op 04 september zijn we ’s middags naar opa en oma Van Mierlo gegaan. Tante Monique, oom Anton, Esther en Lars kwamen ook. Met zijn allen zijn we naar Bakel kermis geweest. Bas en Laura hebben genoten in de draaimolen en de vliegtuigjes. We hebben gezellig nog allemaal bij opa en oma gegeten.
Bas moest op 05 september weer voor de eerste keer na de vakantie naar school. Mark heeft deze week nog vrij om aan zijn stage-opdracht en zijn artikel te werken. ’s Middags hebben we gezellig met zijn viertjes geluncht en Laura en ik hebben met zijn tweetjes boodschappen gedaan. ’s Middags na school zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook. We hebben gezellig wat gedronken en Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld.
Op 06 september ging Laura voor het eerst na de vakantie weer naar de Peuterspeelzaal. Ze starten met een klein groepje van maar 10 kinderen. Laura heeft het goed naar haar zin gehad.
Laura en ik hebben Bas op 07 september naar school gebracht en zijn daarna boodschappen gaan doen. We hebben weer met zijn viertjes buiten geluncht. ‘s Middags zijn we met zijn vieren naar De Speuldries geweest, waar Bas en Laura fijn gespeeld hebben.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative