Untitled
23 okt 2016
week 175: 14 t/m 20 oktober

Op 14 oktober heeft Laura het fijn gehad op de Peuterspeelzaal. We hebben met zijn tweetjes boodschappen gedaan en daarna heeft Laura nog even bij ’t Veldje mogen spelen, totdat we Bas konden gaan ophalen. Na de lunch zijn we samen met Eefje en Sjoerd naar Monkey Town geweest. Het was gezellig en Bas, Laura en Sjoerd hebben erg fijn gespeeld. Na het avondeten mochten Bas en Laura opblijven totdat Mark weer thuiskwam uit Oegstgeest. Samen hebben we ze in bed gelegd.
Op 15 oktober zijn Bas en Laura na het avondeten nog vlug even in bad geweest en daarna kwam oma Van Aerle om op Bas en Laura te passen. Tante Maartje en Eline kwamen ook nog op bezoek. Bas en Laura mochten nog even opblijven en daarna zijn ze lief gaan slapen.
Bas en Laura zijn op 16 oktober met Mark bij oom Anton en tante Monique op bezoek geweest. Opa Van Mierlo was er ook. Na de lunch zijn we met zijn viertjes naar het bos geweest. Eerst heeft Mark een paar punten opgezocht met geocatchen, daarna zijn we doorgereden naar de Bikkels, waar Bas en Laura heel fijn in het speeltuintje gespeeld hebben. We hebben er gezellig wat gedronken en zijn daarna weer naar huis gegaan. Na het avondeten hebben Bas, Laura en ik nog een potje memory gedaan. Bas heeft weer gewonnen, maar Laura komt aardig dichtbij! Toen ik Laura naar bed bracht, kreeg ik een dikke knuffel van haar en zei ze: “Mama, ik vind jou 10 euro!” 
Op 17 oktober kwam Linda ’s morgens bij ons om samen groepjes te maken voor de Lampionnenoptocht. Laura heeft gezellig bij ons zitten verven, stempelen en met de strijkkralen gespeeld. Na school kwamen opa en oma Van Aerle gezellig op bezoek. Mark kwam eerder naar huis van zijn werk, omdat we een afspraak hadden met Patrick voor de verbouwing. Bas en Laura zijn lief geweest. Na het avondeten zijn we een blokje gaan fietsen.
Laura heeft het op 18 oktober weer fijn gehad op de Peuterspeelzaal. ’s Middags na school zijn we pasfoto’s laten maken van Bas voor zijn nieuwe identiteitskaart. Omdat Bas nodig moest plassen (of eigenlijk gewoon graag even bij oma op bezoek wilde ), zijn we even bij oma Van Aerle geweest. We hebben gezellig wat gedronken en daarna zijn we een fietshelm voor Bas gaan kopen. Thuis hebben Bas en Laura in de speelgoedboekjes zitten bladeren en hebben ze plaatjes uitgeknipt van wat ze graag willen hebben van Sinterklaas. Bas heeft Laura goed geholpen met kiezen... Ik hoorde hem regelmatig enthousiast roepen: “Oh, dit is ook leuk voor jou, Laura!”. Toen ik later Laura’s plaksels zag, waren het vooral auto’s en racebanen die ze had opgeplakt .
Op 19 oktober zijn Laura en ik ’s morgens naar het Wijkgebouw gegaan om alles klaar te zetten voor het knutselen met Kinderspel. Na de lunch hebben Bas en Laura een mooie lampion gemaakt voor de lampionnenoptocht. Bas en Laura hebben fijn geknutseld en, toen de meeste kinderen klaar waren met hun lampion, een spelletje gedaan. We hebben thuis gegeten en daarna zijn we weer naar het Wijkgebouw gegaan voor de lampionnenoptocht door de wijk. Het was erg leuk en Bas en Laura hebben heel goed meegelopen! Opa en oma Van Aerle, oma Van Mierlo, tante Maartje en Eline kwamen hen aanmoedigen. Weer terug bij het Wijkgebouw kregen alle kinderen een zakje chips en daarna zijn Bas en Laura alvast met Mark (die verkeersregelaar was bij de optocht) mee naar huis gegaan.
Op 20 oktober heeft het de hele dag geregend. Laura en ik zijn boodschappen gaan doen en daarna hebben we Laura’s nieuwe schoenen (die we op 10 oktober gekocht hebben) terug naar de winkel gebracht; ze zijn nu al kapot. Ze krijgt een nieuw paar, maar die hadden ze niet op voorraad en dus moeten we ze later ophalen. Na school waren Bas en Laura erg druk!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative