Untitled
30 okt 2016
week 176: 21 t/m 27 oktober

Op 21 oktober heeft Laura het goed naar haar zin gehad bij de Peuterspeelzaal. We hebben gezellig met zijn tweetjes boodschappen gedaan, voordat we Bas konden gaan halen op school. Bas en Laura hebben ’s middags lief gespeeld.
Bas en Laura hebben op 22 oktober heel fijn samen met de Lego gespeeld. We zijn naar de Action geweest en hebben Laura’s nieuwe schoenen opgehaald. Bas en Laura hebben goed geholpen om beslag te maken; ze hebben lekker van de pannenkoeken gesmuld.
We zijn op 23 oktober eerst gezellig bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Daarna zijn we ook nog gezellig bij opa en oma Van Aerle geweest, waar ook tante Willeke en oom Teun, tante Maartje, oom Tom en Eline waren. Bas en Laura hebben weer heel fijn samen met de Lego gespeeld vandaag.
Op 24 oktober hebben Bas en Laura bijna de hele dag fijn samen gespeeld, al waren ze met vlagen wel heel erg druk, vooral toen we bij Jan Linders waren. Ook zijn we bij Patrick wat af gaan geven, zodat de aanvraag voor de verbouwing ingediend kan worden bij de gemeente. ’s Middags hebben we gezellig met zijn drietjes spelletjes gedaan (Memory en Eendjesdans). Heel jammer dat Laura vandaag maar liefst 2 x in haar broek geplast heeft .
We zijn op 25 oktober bij de bibliotheek geweest. Bas en Laura hebben gezellig samen voor de computer een filmpje zitten kijken, terwijl ik de puzzel maakte waarvan in de tas op de fiets alle stukjes door elkaar gegaan waren. Thuis hebben Bas en Laura fijn samen gespeeld; ze hebben spelletjes gedaan, de nieuwe puzzels van de bieb gemaakt, fijn buiten gespeeld en met het poppenhuis gespeeld (ze gingen regelmatig verhuizen: dan stopten ze alle meubeltjes in een koffertje en de een liep met de koffer en de ander met het poppenhuis naar de nieuwe woonplek).
Op 26 oktober zijn we bij opa en oma Van Aerle geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook. We hebben gezellig wat gedronken en hebben daarna met zijn allen geluncht. Bas, Laura en ik hebben nog een boodschap gedaan en weer thuis hebben Bas en Laura heel fijn een hele tijd in de tuin gespeeld. Na het avondeten hebben ze lief in bad gespeeld.
Op 27 oktober zijn we naar het gemeentehuis geweest om een nieuwe identiteitskaart voor Bas aan te vragen. Laura heeft er lief met de Lego gebouwd totdat we klaar waren. We hebben daarna boodschappen gedaan. Thuis hebben Bas en Laura fijn samen gespeeld en na de lunch zijn we naar de Speuldries geweest met tante Maartje en Eline. Bas, Laura en Eline hebben zich goed vermaakt! Toen we in de speeltuin waren, kregen we van Willeke het berichtje dat we de kindjes mochten vertellen van hun zwangerschap. We lieten Eline het berichtje bij de echo-foto voorlezen “dit is jullie kleinkind en neefje of nichtje”. Toen we hadden uitgelegd dat dat betekent dat tante Willeke een baby in de buik heeft, werd het even stil. Toen we vroegen of dat leuk was, bleef Bas stil en Laura zei alleen: “ik wil op de schommel” . Niet veel later was het nieuws “geland” en waren ze alle drie heel enthousiast.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative