Untitled
11 dec 2016
week 182: 2 t/m 8 december

Laura heeft op 02 december heel hard gehuild en geschreeuwd toen Bas en ik haar naar de Peuterspeelzaal brachten. (Bas moest hoesten en spugen toen we hem naar zijn klas brachten, waardoor ik hem weer mee naar huis zou nemen). Het werd een behoorlijk drama. Juf Suzanne heeft haar van mijn nek af moeten plukken en in de houdgreep vast moeten houden, zodat ik kon gaan. Een vader die net na mij naar buiten kwam, zei dat ze alweer stil was en fijn zat te spelen. Sinterklaas had voor alle kinderen pepernoten en een cadeautje gebracht (prinsessen-/vlindervleugels) en de ouders van Lennon kwamen met zijn pasgeboren zusje op bezoek. Bas en ik hebben Laura opgehaald, een boodschap gedaan en ’s middags hebben Bas en Laura de hele middag samen rondgerend, alles overhoop gehaald en grote lol gehad. Tegen het eind van de middag zijn ze allebei op de bank gaan liggen om televisie te kijken. Laura zei dat ze zich niet lekker voelde. Ze had 38,4, heeft een halve boterham gegeten en wilde daarna naar bed.
Op 03 december vierden we Bas zijn verjaardag voor de familie. Laura was niet helemaal fit. Ze heeft helaas niet de hele tijd fijn mee kunnen spelen, maar is ook een paar keer even in bed gaan liggen.
Toen ik op 4 december met Bas ging oefenen met fietsen, is Mark een rondje met Laura gaan fietsen. ’s Middags hebben Bas en Laura fijn een tijdje in bad gespeeld en daarna ben ik met ze bij tante Maartje, oom Tom en Eline op bezoek geweest.
Op 5 december kwamen Sinterklaas en Zwarte Piet bij Bas op school! Laura heeft op het schoolplein ook met de Zwarte Pieten gedanst (ze liep zelfs helemaal voorop in de polonaise!). Toen we Bas om 12:00 uur gingen halen, waren ze nog lang niet klaar met zingen en dansen in het Uilenbos. Laura heeft nog even meegedanst, we hebben nog een foto mogen maken van Sinterklaas en Zwarte Piet met Bas en Laura op schoot en daarna zijn we snel thuis een boterham gaan eten. Laura heeft veel gehuild. Ze zei steeds dat ze zo moe was. Ze heeft een paar keer heel even in bed gelegen, maar wilde dan toch weer mee naar beneden, waar ze op de bank nog even in slaap gevallen is. Hopelijk is het na de hele sinterklaasdrukte snel weer over. Na het avondeten hebben Bas en Laura het Sinterklaasjournaal gekeken. Toen dat bijna afgelopen was, werd er aangebeld en flink op de deur gebonsd. En daar stonden alweer cadeautjes voor de deur! Bas en Laura hebben enthousiast hun pakjes uitgepakt en daarna fijn nog even gespeeld.
Op 06 december had Bas een dagje vrij van school en mocht ook Laura thuis blijven van de Peuterspeelzaal. Samen met Laura heeft hij fijn met hun nieuwe speelgoed gespeeld. We zijn een boodschap gaan doen en daarna zijn we bij Ellen geweest. Bas, Laura en ik zijn alle drie geknipt. Laura zat prinsheerlijk in de grote stoel; ze vond al dat gefriemel wel prima .
Bas is op 07 december thuis gebleven van school, omdat hij diarree had. Bas en Laura hebben samen gespeeld en Bas heeft haar met vlagen ook flink verveeld ;-). We hebben met zijn drietjes memory en halli galli gedaan. ‘s Middags kwam oma Van Aerle in huis om op Bas en Laura te passen, omdat ik naar de endodontoloog moest. Ze hebben samen spelletjes gedaan en lief gespeeld. ’s Avonds hebben ze fijn nog even in bad gespeeld.
Op 08 december is Mark weer vertrokken naar Oegstgeest voor één nachtje, omdat hij morgen examen heeft. Laura moest heel erg huilen toen we Bas naar school brachten; ze heeft de heen- en de terugweg achterop de fiets zitten krijsen/huilen: ze was boos omdat ze niet zelf mocht fietsen! Gelukkig was het toen we thuis waren weer over. We zijn ’s middags na school gezellig even bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. Weer thuis mochten Bas en Laura met krijtstiften op het raam tekenen; dat vonden ze erg leuk. Na het avondeten hebben Bas, Laura en ik spelletjes gedaan.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative