Untitled
19 dec 2016
week 183: 9 t/m 15 december

Op 9 december heeft Laura het fijn gehad op de Peuterspeelzaal. Na de lunch hebben Bas en Laura samen hun kerstboompje versierd. Daarna heb ik ze naar oma Van Mierlo gebracht, waar ze een nachtje gaan logeren, omdat wij een feestje hadden van GE. Mark is vanuit Oegstgeest ook nog even gekomen. Laura heeft verschillende keren gevraagd wanneer ze naar bed gingen ;-). Ze hebben lekker pannenkoeken gegeten en tante Monique, Esther en Lars kwamen ook nog even. Esther heeft Bas en Laura een verhaaltje voorgelezen en daarna zijn ze lief gaan slapen, met zijn tweetjes in het grote bed.
Op 10 december heb ik Bas en Laura bij oma opgehaald en zijn we naar de zwemles geweest. Laura heeft gezellig met Stan (het broertje van Jens, die bij Bas zwemt) zitten kleuren. We hebben met zijn vieren geluncht en daarna zijn we naar Krimpen a/d IJssel vertrokken voor het vrijgezellenfeest van oom Teun en tante Willeke. We zijn vanuit het huis van de ouders van Teun naar oom Teun, tante Willeke, Amy en Mila gegaan en vandaaruit zijn we naar Cathay in Rotterdam geweest. Daar hebben we eerst een uur gebowld en daarna hebben we er gegeten. De kinderen hebben zich ook een hele tijd in de binnenspeeltuin vermaakt. Het was heel gezellig!
We zijn op 11 december bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Monique en Esther zijn ook gezellig nog even gekomen.
Op 12 december zijn we na school bij de bibliotheek geweest. Daarna zijn we gezellig bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken. Tante Maartje was er ook.
Laura wilde op 13 december weer niet naar de Peuterspeelzaal. Ik weet niet waarom het de laatste tijd zo moeilijk gaat als ik moet gaan… Vandaag was juf Janny (die gaat straks juf Suzanne vervangen) er om kennis te maken. Laura heeft het toch weer goed naar haar zin gehad, ondanks dat ze niet wilde blijven. Tussen de middag is Tijn met ons mee naar huis gefietst en heeft gezellig hier mee gegeten. Laura en ik hadden een evaluatiegesprek met Dore-Jan van de LunchClub. Laura heeft een hele tijd lief zitten kleuren en toen ze klaar was gaf ze haar tekening aan Dore-Jan: “Die is voor jou!” Na school kwam Sem bij ons spelen. Toen we Bas en Laura in bed legden, kwamen oma Van Aerle en tante Maartje om even op Bas en Laura te passen; wij hadden 10-minutengesprek op school van Bas.
Op 14 december hebben we met Jolanda en Femm boodschappen gedaan bij Jan Linders. Laura en Femm hadden de grootste lol met zijn tweetjes. Ze liepen hand in hand de hele winkel rond, bekeken allerlei producten in de schappen en moesten dan hard lachen. Jolanda en Femm zijn bij ons thee komen drinken en ook thuis hebben Laura en Femm fijn samen gespeeld. Jolanda moest thuis nog wat dingen doen, en dus is Femm gezellig nog even bij ons gebleven. Na school zijn we bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen, samen met tante Maartje en Eline. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld en mochten ook bij oma op de raam stiften. Thuis heeft Laura weer veel met de strijkkralen gespeeld; dat doet ze heel graag. Ook speelt ze veel met het speelzand, de speeltuin van de playmobil en de Duplo en ze verft, kleit en puzzelt graag.
Op 15 december hadden Laura en ik een gesprek op school met juf Moniek (de intern begeleider). Ze heeft met ons een vragenlijst doorgenomen met allerlei vragen die straks van belang zijn als Laura naar de kleuterschool gaat. Laura heeft lief gekleurd. ’s Avonds was Mark pas laat thuis. Bas en Laura waren erg druk, hebben veel rondgerend en vooral véél rommel gemaakt!
Laura zegt vaak dat ze iets “prachtig” (met een héél zachte G)” vindt, of “vrukkelijk” en “vreeslijk”.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative