Untitled
14 jan 2017
week 186: 30 december t/m 5 januari

Tante Maartje en Eline zijn op 30 december op bezoek geweest. Bas, Laura en Eline waren erg druk, hebben flink rondgerend, maar ook fijn geknutseld. Ze hebben alle drie een kroon gemaakt voor oud en nieuw. Ook hebben we met zijn allen nog een keer naar de DVD van onze bruiloft gekeken. Bas zei dat hij Laura niet zo leuk vond. Ik vroeg hem waarom en toen zei hij dat hij haar stem niet mooi vond… (en dat terwijl we Bas soms “chipmunk” noemen, omdat hij zo’n hoog stemmetje heeft, waar soms, zeker als hij enthousiast is, niets van te maken is).
Op 31 december kwamen Hein, Willemiek, Sanne en Evi laat in de middag bij ons en met zijn allen hebben we gegourmet. Na het eten hebben de kindjes fijn gespeeld en televisie gekeken. Rond 20:00 uur hebben we ze in bed gelegd en Laura heeft de hele nacht doorgeslapen zonder wakker te worden van het vuurwerk.
We zijn op 01 januari ’s morgens bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Monique, oom Anton, Esther en Lars waren er ook. We hebben gezellig wat gedronken, tussen de middag hebben we worstenbroodjes gegeten en daarna zijn we naar Krimpen aan den IJssel vertrokken, omdat oom Teun jarig was. Opa en oma Van Aerle en tante Maartje en Eline waren er ook. Bas, Laura, Eline en Amy hebben fijn samen gespeeld. We hebben met zijn allen frietjes gegeten en toen zijn we weer naar huis vertrokken.
Op 2 januari zijn we naar opa en oma Van Aerle geweest. Tante Maartje, oom Tom en Eline waren er ook. Bas, Laura en Eline hebben flink geknutseld. Ze hadden alle drie een varkensneus gemaakt van gekleurd papier, een wc-rolletje en elastiekjes. We hebben nog even boodschappen gedaan; Laura met haar varkensneus op. Iedere keer als er iemand naar Laura keek, zei Bas: “Dat is gewoon Laura, die neus is maar nep”. Thuis hebben Bas en Laura weer naar onze trouw-DVD gekeken.
We zijn op 3 januari naar school gefietst, zodat Bas alvast een keer kon oefenen. Daarna zijn we boodschappen gaan doen bij Jan Linders, waar we vanuit school makkelijk konden komen zonder over de grote weg te hoeven. Op de terugweg moesten we een stukje over de Helmondseweg. Dat is wel een drukke weg en ik wilde niet dat ik daar naast Bas op een smalle fietsstrook moest fietsen. We zijn te voet de straat overgestoken en toen zei ik dat Bas over de stoep mocht fietsen tot we bij het grote fietspad kwamen en ik fietste zelf op straat. Bas vroeg of dat wel mocht van de politie en ik zei dat Bas dat wel mocht (het leek me veiliger dan over de straat). En toen we net op weg waren, kwam er ons een politieauto tegemoet. Laura zat enthousiast naar de agent te zwaaien… en die zwaaide gelukkig terug ;-). En dus zei ik: “Zie je wel, jij mag van de politie op de stoep fietsen!” ’s Middags waren Bas en Laura niet zo lief. Bas was erg lomp (hij gooide met speelgoed en ging af en toe toch echt iets té hardhandig met Laura om) en Bas en Laura hebben een van de giraffen omgelopen, waar het oor van afbrak.
Op 4 januari kwamen tante Willeke en oom Teun op bezoek. Ze hebben bij ons geluncht en daarna hebben oom Teun en ik de babyspullen van zolder gehaald. Oma Van Aerle, tante Maartje, oom Tom en Eline zijn ook nog op bezoek geweest. Het was gezellig en Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld. Laura heeft wel verschillende keren gevraagd: “Mam, wanneer gaan we naar huis?” 
Op 05 januari zijn we samen met tante Maartje en Eline naar speelboerderij Hullie in Uden geweest. Het was een erg leuke dag! Bas, Laura en Eline hebben heel fijn gespeeld, we hebben gezellig met zijn vijven geluncht en ’s middags nog lekker wat gedronken met een zakje chips erbij.
Laura komt ’s nachts regelmatig even “knuffelen”. Dan kruipt ze bij mij in bed en zegt ze dat ze niet kan slapen in haar eigen bed. Ze blijft dan gezellig een kwartiertje liggen en dan leg ik haar weer in haar eigen bed.
We zijn alweer een tijdje geleden gestopt met de luierbroekjes ’s nachts en dat gaat gelukkig heel goed.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative