Untitled
14 jan 2017
week 187: 6 t/m 12 januari

Bas en Laura hebben op 06 januari heel lief gespeeld. Ze hebben samen geknutseld, spelletjes gedaan en met de strijkkralen gespeeld. ’s Middags hebben we ook met zijn drietjes nog spelletjes gedaan en daarna hebben we boodschappen gedaan. Na het avondeten hebben we met zijn drietjes nog even memory gedaan.
Op 07 januari had het gesneeuwd en geijzeld. Bas en Laura wilden eigenlijk graag een sneeuwpop maken, maar over het dunne laagje sneeuw wat er lag, lag ook een laag ijs. Laura vond het te koud om buiten te spelen en daarom heeft ze fijn met de strijkkralen en het zand gespeeld en samen met Mark en Bas spelletjes gedaan. Met vlagen waren Bas en Laura erg druk en Bas is flink op zijn hoofd gevallen. Na het avondeten hebben Bas en Laura nog even in bad gespeeld. In plaats van een verhaaltje voorlezen, wilden ze liever nog verstoppertje spelen. Laura is vannacht een paar keer wakker geworden. Ze moet hoesten, heeft een flinke snotneus en zegt dat ze moet overgeven, maar er komt niets. Ik denk dat haar amandelen haar in de weg zitten, zeker nu haar neus ook nog dicht zit.
We zijn op 08 januari bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas en Laura waren erg druk en hebben flink rondgerend. Ook hebben Bas, Laura, oma en ik gezellig een spelletje memory gespeeld. Thuis hebben we ook spelletjes gedaan en hebben Bas en Laura fijn met de strijkkralen gespeeld en televisie gekeken.
Op 09 januari hebben we Bas voor het eerst na de vakantie weer naar school gebracht. Laura vroeg of ik haar “Hello-Kitty”-huisje van de Duplo voor haar wilde bouwen en dus hebben we dat samen gedaan. Helaas heeft ze het na 10 minuutjes spelen alweer afgebroken… Thuis hebben Bas, Laura en ik gezellig spelletjes gedaan, daarna hebben Bas en Laura samen fijn gespeeld. Ook vandaag heeft Laura een paar keer gezegd dat ze moest overgeven zonder dat er iets komt.
Laura mocht op 10 januari weer naar de Peuterspeelzaal; voor de eerste keer met juf Janny. Ze heeft het goed naar haar zin gehad. Thuis hebben Bas en Laura fijn samen geknutseld.
Oom Tom kwam op 11 januari op bezoek. Laura heeft gezellig bij ons zitten spelen en kleuren. Na school zijn we gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. We hebben een boodschap gedaan en zijn nog even bij de Action geweest om nieuwe knutselspulletjes te kopen. Thuis hebben Bas en Laura weer fanatiek geknutseld en fijn samen gespeeld.
Op 12 januari zijn we overgebleven met de LunchClub. Laura vond het weer leuk! Ze heeft gezellig gegeten met de kleuters, fijn buiten gespeeld en het laatste kwartier werden de kleuters binnen voorgelezen door oudere kinderen. Tijdens de nabespreking die ik met de collega’s had in de aula, die inmiddels ook is ingericht als schoolbibliotheek, kroop Laura gezellig bij 2 grote meisjes op een zitzak, om voorgelezen te worden . Thuis waren Bas en Laura weer erg druk!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative