Untitled
27 jan 2017
week 189: 20 t/m 26 januari

Op 20 januari trouwden tante Willeke en oom Teun. We zijn na het ontbijt naar Krimpen aan den IJssel vertrokken, waar we eerst bij tante Willeke en oom Teun thuis geweest zijn. Daar hebben we samen geluncht en daarna zijn we naar een molen, de “Schelvenaer” vertrokken, waar de ceremonie plaatsvond. Na de ceremonie hebben we foto’s gemaakt en zijn we naar restaurant De Pannekoe gegaan, waar het feest was. We hebben taart gegeten en daarna hebben de kindjes heel fijn samen gespeeld. Er was een speelhoek, ze hebben lekker rondgerend, gekleurd en verstoppertje gedaan. Aan het eind van de middag was er een buffet en voor de kindjes een pannenkoek. We hebben lekker gegeten en daarna zijn we weer naar huis vertrokken. In de auto hebben Bas en Laura allebei lekker geslapen, maar toen we thuis waren, hadden ze allebei erge buikpijn en hebben ze allebei overgegeven. Misschien toch de spanning van de trouwdag, het snoepen en het hobbelen tijdens de lange autorit?
Laura heeft op 21 januari uitgeslapen tot 09:30 uur. Mark en ik zijn vannacht allebei ziek geworden, waardoor Bas en Laura vandaag lekker veel televisie hebben mogen kijken en ze hebben samen fijn gespeeld. Gelukkig zijn zij niet meer ziek.
Op 22 januari zijn Bas, Laura en Mark gezellig bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Ze hebben samen spelletjes gedaan. Daarna zijn Mark, Bas en Laura nog een paar geocach-punten op gaan zoeken; eentje in een klein bos vlakbij opa en oma en een bij de Kasteeltuin. Daar hebben ze nog een rondje gelopen en in het speeltuintje gespeeld. Weer thuis heb ik samen met Bas en Laura spelletjes gedaan. Bas en Laura hebben nog even op de tablet mogen spelen en hebben fijn nog een tijdje in bad gespeeld.
Laura heeft op 23 januari van 06:00 tot 06:45 uur liggen krijsen en huilen en brullen in haar bed: ze zei dat ze verkouden was, maar geen ui had. Omdat ze niet verkouden is, en we nog maar een uur konden slapen, heb ik haar uitgelegd dat ik geen ui zou gaan halen, maar dat ze, als ze wel verkouden wordt, ze de volgende keer als ze naar bed gaat wel een ui mee krijgt. Daar was ze het duidelijk niet mee eens en ze hield maar niet op met schreeuwen en huilen. Uiteindelijk was ze weer zo overstuur dat ze zei dat ze moest overgeven. Net voordat de wekker ging, was ze stil… Ik heb Laura ’s morgens voorgelezen en we hebben spelletjes gedaan. We hebben met zijn viertjes geluncht (Mark was ook ziek thuis) en ’s middags heeft Laura “verliefdkaarten” voor Bas gemaakt, omdat ze verliefd is op Bas .
Op 24 januari heeft Laura fijn gespeeld op de Peuterspeelzaal. Na school zijn Bas en Laura bij Tijn en Femm gaan spelen. Het was maar voor even, want Tijn moest om 16:30 uur naar de voetbal, maar ze hebben het wel erg naar hun zin gehad.
We zijn op 25 januari met Lieke, Julian en Sophie naar Monkey Town geweest. Laura had al voordat ze haar jas uit had een driewieler gescoord, waar Bas en Julian jaloers op waren. Ze heeft een tijdje rondgecrosst en verder fijn gespeeld, geklauterd, op de trampoline gesprongen en gegleden. Ze is nog net niet groot genoeg om overal zelf op te kunnen klimmen, dus heb ik haar af en toe moeten helpen, maar het gaat alweer een stuk beter. Met vlagen was ze moe en kwam ze even hangen. Op de terugweg in de auto zei ze dat ze het saai vond, maar toen ik vroeg of ze volgende keer dan thuis wilde blijven, wilde ze dat toch ook weer niet. ’s Avonds in bad heeft Bas Laura weer zwemles gegeven: voeten naar de billen, knieën naar buiten en recht. ’s Nachts moest Laura overgeven. Ik heb de rest van de nacht bij haar in bed geslapen en ze heeft nog een paar keer moeten spugen. Op een gegeven moment lag ze op haar rug in bed, met haar gezicht omhoog en een bakje boven haar mond: “mam, zo kan ik in het bakje spugen…”.
Op 26 januari heeft Laura lekker de hele dag haar pyjama aan gehad. Ze heeft even een puzzeltje gemaakt en we hebben wat spelletjes gedaan, maar de meeste tijd heeft ze op de bank gelegen en televisie gekeken. Ze heeft ’s middags ook een hele tijd geslapen. Gelukkig kon Bas met Jolanda en Tijn mee naar school/huis rijden, zodat Laura niet de kou in hoefde. Toen Bas weer thuis was, hebben we met zijn drietjes spelletjes gedaan, totdat Laura te moe was en op de bank wilde liggen. Ze heeft goed gedronken, had geen koorts (dat hadden Mark en ik ook niet) en heeft redelijk gegeten. Hopelijk is ze morgen weer opgeknapt.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative