Untitled
27 jun 2013
week 2: 21 t/m 27 juni

Op 21 juni heb ik Laura ’s ochtends in bad gedaan. Verloskundige Anja kwam op huisbezoek. Ze heeft Laura gewogen en voor de voeding zat ze op 3.680 gram, nog maar 20 gram onder het geboortegewicht. Als Anja een half uurtje later was gekomen en Laura had gegeten, dan zou ze na een week alweer op haar geboortegewicht gezeten hebben. Mariëlle en Marijn zijn op kraamvisite geweest en ook opa en oma Van Aerle zijn ’s ochtends even op bezoek geweest. Vandaag was kraamverzorgster Toos er voor de laatste dag. Toos was een erg fijne hulp en ik vind het erg jammer dat ze niet meer terug komt, maar toch voelde het ook wel speciaal om als gezinnetje met zijn vieren samen te zijn.
Mark en ik hebben Laura op 22 juni samen in bad gedaan. ’s Middags kwamen tante Willeke, oom Arjan, tante Maartje, oom Tom en Eline op bezoek. Het lijkt alsof we overdag nu een beter drinkschema hebben. Dat was de afgelopen dagen wat lastiger, omdat het erg warm weer was. Daardoor zat er vaak overdag minder dan 3 uur tussen de voedingen. ’s Nachts zit er wel langer dan 3 uur tussen de voedingen.
Op 23 juni heeft Mark Laura in bad gedaan. Ome Piet en tante Willy zijn ’s middags op kraamvisite geweest. Later kwamen ook oom Anton, tante Monique, Esther en Lars.
Ook op 24 juni heeft Mark Laura in bad gedaan. ’s Morgens kwamen tante Marian en ome Henny op kraamvisite. Vooral ome Henny was erg onder de indruk van de grote haarbos van ons meisje. ’s Middags zijn we voor het eerst een stukje gaan wandelen; ik liep met de kinderwagen met Laura erin en Mark met Bas op de driewieler. Wel jammer dat het wat miezerde, maar Laura was goed ingepakt, de regenhoes zat over de kinderwagen en het was toch erg fijn om even buiten te zijn. Vandaag heeft Laura veel geslapen. Overdag heb ik haar vaak wakker moeten maken voor de voedingen. Vannacht ging het wel goed, met een voeding om 00.00 uur, 04.30 uur en 09.00 uur.
Op 25 juni heb ik Laura in bad gedaan. Voor de eerste keer hebben we met zijn viertjes aan tafel gezeten bij de lunch, Laura in haar nieuwe kinderstoel. ’s Middags kwamen tante Maartje en Eline op bezoek. Ook Lieke en Julian zijn op kraamvisite geweest. Na het eten hebben we weer een stukje gewandeld met zijn vieren. Mark ging met Bas een boodschap, maar dat was wat te ver voor mij, daarom ben ik maar een stukje met ze meegelopen en ben daarna met Laura alvast naar huis gegaan.
Opa en oma Van Aerle waren er op 26 juni bij toen ik Laura in bad deed. ’s Middags kwamen oma Van Mierlo, tante Annie en tante Lucy op bezoek. Daarna hebben we met zijn vieren een heel stuk gewandeld. Laura heeft heerlijk geslapen in de kinderwagen.
Over het algemeen is Laura erg tevreden. Ze drinkt goed en slaapt veel. Natuurlijk heeft ze af en toe haar huilmomenten, vooral aan het begin van de avond; dan is ze stil als je even met haar rondloopt. Het is soms wel lastig als het huilen net is als Bas naar bed gaat, omdat hij de afgelopen week toch al moeite heeft om in slaap te komen. We leggen Laura even in haar bedje, laten Bas dan even bij haar kijken, zodat hij weet dat ze ook in bed ligt, en dan leggen we Bas in zijn bed. Laura gaat daarna weer mee naar beneden voor haar voeding. ’s Nachts slaapt ze nog bij ons op de slaapkamer in de kinderwagen, omdat we bang zijn dat Bas anders wakker wordt als Laura huilt voor haar voeding.
Op 27 juni heb ik Laura in bad gedaan. Ook vandaag heeft Laura weer gezellig bij ons aan tafel gezeten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative