Untitled
24 feb 2017
week 193: 17 t/m 23 februari

Mark was op 17 januari weer thuis! Laura heeft het fijn gehad op de Peuterspeelzaal, al vond ze in het begin even spannend; er was een invaljuf, omdat juf Janny ziek was. Laura en ik hebben boodschappen gedaan, daarna wilde ze bij Mark thuis blijven in plaats van mee naar de schoolbieb te gaan. Na de lunch zijn we gezellig met zijn viertjes gaan zwemmen bij De Limburgse Peel. Wat waren ze enthousiast en wat hebben we een fijne middag gehad! Bas en Laura zijn heel vaak met zijn tweetjes van “de rode glijbaan” geweest. Er waren 2 vrouwen met een klein kindje bij de glijbaan aan het kijken, toen Laura naar beneden kwam. Laura zei tegen hen: “Dat zijn mijn papa en mama” en toen Bas naar beneden kwam, zei ze: “en dat is mijn vriend”! Ook zijn we met zijn vieren van de grote glijbaan geweest, in de stroomversnelling en het golfslagbad. Van de grote glijbaan wilden Bas en Laura “alleen”. We klommen met ze mee de trap op, dan ging Mark of ik eerst naar beneden om ze op te vangen en wachtte de ander boven, totdat Bas en Laura naar beneden waren. We hebben nog lekker frietjes gegeten, op de Wii gekart en daarna zijn Bas en Laura lief gaan slapen.
Op 18 februari zijn we na de lunch met zijn vieren bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Willeke, oom Teun, Amy, Mila, tante Maartje en Eline waren er ook. We konden niet zo lang blijven, omdat er nog een aannemer voor de aanbouw kwam kijken; Bas en Laura hebben heel lief samen met de Duplo gespeeld.
Op 19 februari zijn we met Peter Pan Bas en Muis Laura bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas en Laura waren erg druk! Mark heeft Bas, Laura en mij afgezet bij De Wik, waar we carnaval gingen vieren. Tante Maartje en Eline kwamen ook en er waren veel kinderen van Bas zijn school en ook een paar van de Peuterspeelzaal. Bas en Laura hebben er heel erg van genoten! Ze hebben gezellig mee gehost, met de serpentines gespeeld, lekker rondgerend, beschuit versierd met een hele berg snoep en ze kregen ranja, chips en een snoepzak.
We zijn op 20 februari overgebleven met De LunchClub. Laura vond het weer leuk. Na school heb ik ook weer ingevallen bij de schoolbieb. Laura heeft zich prima vermaakt. Ze heeft het eerste half uur lekker op de zitzakken gelegen, ik heb haar een boekje voorgelezen en ze heeft zelf wat boekjes gekeken. Het laatste halfuur was Bas er ook en met zijn tweetjes hebben ze boekjes gelezen en rondgerend, al mochten ze dat natuurlijk niet van mij .
Op 21 februari heeft Laura fijn gespeeld bij de Peuterspeelzaal. Na de lunch hebben Laura en ik aardig wat in de auto gezeten: We hebben tante Maartje en oma Van Aerle thuis opgehaald en ze naar het ziekenhuis in Helmond gebracht. Daarna zijn Laura en ik oom Tom in Bakel op gaan halen en hebben hem in Deurne afgezet. Toen zijn we Bas van school gaan halen, hebben we thuis wat gedronken en daarna heb ik Bas en Laura naar oom Tom en Eline gebracht. Daar bleven ze, zodat ik oma Van Aerle en tante Maartje op kon halen in het ziekenhuis. Oom Tom, Eline, Bas en Laura zijn gezellig de eendjes gaan voeren en zijn bij een paar speeltuintjes geweest.
We zijn op 22 februari gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen samen met tante Maartje en Eline. Het was slecht weer toen we weer naar huis fietsten! ’s Morgens waren we onderweg naar school ook al nat geregend. ’s Middags kwam Jule bij ons spelen. Bas en Jule hebben fijn gespeeld en ook Laura heeft een tijdje gezellig mee gespeeld.
Op 23 februari hebben Laura en ik gezellig samen boodschappen gedaan. We hebben een boekje gelezen en Laura heeft lief gespeeld. We zijn tussen de middag voor de laatste keer overgebleven met De LunchClub voor Elly. Zij moest 8 weken revalideren en is na de carnavalsvakantie weer terug. Thuis hebben Bas en Laura fijn samen gespeeld. Ook hebben we met zijn drietjes een spelletje gedaan.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative