Untitled
03 maa 2017
week 194: 24 februari t/m 2 maart

Op 24 februari werd er Carnaval gevierd op de Peuterspeelzaal. Laura was verkleed als muis. Met alle peuters gingen ze naar de optocht van de basisschool kijken. Aan het eind van de ochtend was er een “modeshow”, waar alle ouders voor waren uitgenodigd. De peuters liepen om de beurt over een “catwalk” om hun kleren te showen. We hebben boodschappen gedaan en daarna zijn we Bas op gaan halen. We hebben Dieks nog even thuis gebracht en daarna hebben we gezellig met zijn drietjes geluncht. ’s Middags kwamen opa en oma Van Aerle om op Bas en Laura te passen, omdat ik een sollicitatiegesprek had. Na het avondeten hebben we met zijn vieren op de Wii gekart.
Op 25 februari hebben Bas, Laura en ik ’s morgens boodschappen gedaan en ’s middags zijn we gezellig bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas en Laura waren érg druk.
We zijn op 26 februari weer gaan geocachen. Dit keer zijn we in Helmond geweest en gingen we “apen” zoeken. Bas en Laura vonden het heel leuk en zijn heel lief geweest. Ze hadden allebei een speeltje meegenomen waar ze niets meer mee deden en dat hebben ze bij de eindcache geruild voor een bellenblaas.
Op 27 februari zijn we ’s morgens naar de bioscoop geweest met oma Van Aerle, tante Maartje en Eline. We zijn naar “Masha en de beer” geweest. Toen de film was afgelopen, heeft oma ons ook nog meegenomen naar de McDonald’s. Bas en Laura hebben genoten! We zijn gezellig nog even bij opa en oma wat gaan drinken. Thuis waren Bas en Laura heel erg druk; ze hebben alleen maar rondgerend, met auto’s gebotst, aan elkaar lopen trekken en duwen. Ze waren zó vervelend en luisterden zó slecht, dat ik ze om 18:30 uur voor straf naar boven heb gebracht.
We hebben op 28 februari nog één keer Carnaval gevierd. We zijn naar het Ukkepukkenbal in het Cultuurcentrum geweest. Eline is gezellig mee geweest. Ook waren er veel kindjes die Bas en Laura kennen van de Peuterspeelzaal en school. Er waren spelletjes, er was een knutseltafel, er werd poppenkast gespeeld, de dansmarietjes traden op en de (jeugd)prins en prinses en de raad van Elf waren er. Bas, Laura en Eline hebben zich goed vermaakt! Bas en Eline waren aan het knutselen, terwijl Laura aan het hossen was en spelletjes aan het doen was. Toen ze kwam zeggen dat ze naar de wc moest, zei ik tegen haar dat ik even tegen Bas en Eline ging zeggen dat we naar de wc gingen. Ik draaide me om en ineens was Laura weg. Ik heb de hele zaal een paar keer doorzocht, maar zag haar nergens. Toen ik richting de wc liep, zag ik haar huilend bij Cindy op de arm: ze was mama kwijt… Heel fijn dat ze Cindy op de gang zag staan en naar haar toe is gegaan, maar natuurlijk niet de bedoeling dat ze alleen de zaal uit gaat lopen. Toen het afgelopen was, gingen we Eline terug naar huis brengen en zijn we blijven lunchen bij oom Tom en tante Maartje. Omdat Bas, Laura en Eline ook ’s middags samen wilden spelen, is Eline mee naar ons gegaan. We zijn met zijn viertjes een boodschap gaan doen en daarna hebben ze fijn bij ons gespeeld. Ze hebben zich verkleed (al waren ze al verkleed natuurlijk ) en Bas en Eline hadden een dansje ingestudeerd, wat ze voor mij en Laura en later ook nog voor tante Maartje hebben opgevoerd.
Op 1 maart zijn we ’s morgens bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken. Tante Maartje en Eline waren er ook. ’s Middags moesten we naar de tandarts. De tandarts zei dat Bas’ en Laura’s tanden er heel mooi uitzagen. Omdat er bij mij een foto gemaakt moest worden, waar Bas en Laura niet bij mochten zijn, heeft de tandarts even “op Bas en Laura gepast”. Ze kregen alvast een cadeautje, omdat ze het zo goed hadden gedaan, ze zijn in de wachtkamer en in de lege behandelkamer gaan kijken en toen mijn foto klaar was, mochten ze bij mij komen kijken in de röntgenruimte. Toen we de straat in fietsten, zagen we Jolanda, Tijn en Femm bij hun op de stoep staan. Laura wilde “met zonder mama” bij Tijn spelen en dus is Laura bij hen gebleven en uiteindelijk wilde ook Bas bij hen gaan spelen. Jolanda ging met haar vader, Tijn, Femm, Bas en Laura naar het speeltuintje en toen ik naar huis liep, hoorde ik Laura huilen omdat ze gevallen was. Ik ben naar haar toe gegaan en ben nog even mee naar het speeltuintje geweest, totdat Bas heel stoer vroeg: “mam, wanneer ga je nou?” Laura heeft fijn gespeeld.
We zijn op 2 maart naar Monkey Town in Helmond geweest. Fanny, Maud en Lars en Erika, Niels en Isa waren er ook. Later kwamen ook Willemiek en Sanne nog even. Bas en Laura hebben fijn gespeeld, al was het wel héél erg druk! We hebben gezellig met zijn allen geluncht en ook daarna hebben ze nog een tijd gespeeld. Laura had een ongelukje gehad op de glijbaan en kwam met haar tand door de lip overstuur naar mij toe. Gelukkig viel het allemaal mee en heeft ze daarna nog even gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative