Untitled
12 maa 2017
week 195: 3 t/m 9 maart

Op 3 maart hebben Bas en Laura fijn samen gespeeld. We hebben boodschappen gedaan en na het eten op de Wii gekart.
Op 4 maart is Mark ’s middags met Bas en Laura bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Ze zijn bij de veiling in Mierlo geweest, waar oma werkt. Daarna zijn ze bij tante Monique, Esther en Lars op bezoek geweest. Ze hebben gezellig samen frietjes gegeten en zijn nog een lekker ijsje gaan eten.
Op 5 maart hadden we ’s middags een gourmet georganiseerd, nog voor opa van Aerle’s 65e verjaardag. Tante Willeke en oom Teun, tante Maartje, oom Tom en Eline en opa en oma Van Aerle kwamen gezellig bij ons gourmetten. Na het eten hebben Bas, Laura en Eline spelletjes gedaan en televisie gekeken. Na het toetje heeft Mark Bas en Laura alvast in bad gedaan en in bed gelegd, want vooral Bas was erg moe en morgen begint school weer.
Bas is op 6 maart ziek thuis gebleven van school. Hij had veel last van zijn keel. We hebben met zijn drietjes spelletjes gedaan en Bas en Laura hebben samen televisie gekeken. Laura heeft een paar keer gezegd dat ze het een leuke dag vond “omdat ze nu de hele dag met Bas kon spelen”. Mark kwam eerder thuis van zijn werk en heeft ook nog even spelletjes gedaan met Bas en Laura.
Op 7 maart was Bas nog ziek. Samen met Bas heb ik Laura naar de Peuterspeelzaal gebracht, waar ze het goed naar haar zin heeft gehad. Bas en Laura hebben samen televisie gekeken, met de strijkkralen gespeeld en we hebben met zijn drietjes spelletjes gedaan. ’s Middags is oma Van Aerle gezellig even op bezoek geweest.
Bas wilde op 8 maart heel graag weer naar school en dus heb ik hem samen met Laura weer naar school gebracht. We hebben gezellig bij opa en oma Van Aerle geluncht, samen met tante Maartje en Eline. Toen we weer thuis waren, hebben Bas en Laura veel plezier gehad in bad.
Op 9 maart hebben Laura en ik Bas naar school gebracht en boodschappen gedaan. Mark heeft vandaag thuis gewerkt en we hebben gezellig met zijn vieren geluncht. Na school stonden Tijn en Femm voor de deur; die zijn gezellig komen spelen.
Laura kan “gr” niet zeggen. Ze zegt “rijs”, “roen”, “root”, “rapje” ipv grijs, groen, groot en grapje 








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative