Untitled
17 maa 2017
week 196: 10 t/m 16 maart

Laura is op 10 maart naar de Peuterspeelzaal geweest. Daarna hebben we met zijn tweetjes boodschappen gedaan en zijn we naar de schoolbieb geweest. Toen ook Bas uit was, hebben we met zijn viertjes gezellig geluncht. Daarna hebben Mark en ik Bas en Laura naar oma Van Mierlo gebracht waar ze 2 nachtjes gaan logeren. Samen met oma hebben Bas en Laura boodschappen gedaan en mochten ze zelf hun broodbeleg uitkiezen. Ze hebben gezellig geknutseld, fijn gespeeld en lekker pannenkoeken gegeten. Ik had al van een paar juffen en ouders gehoord dat Bas en Laura verteld hadden dat ze pannenkoeken gingen eten bij opa en oma en dat papa en mama er niet bij mochten zijn!
Op 11 maart hebben oma en Laura Bas naar zwemles gebracht. Bij oma hebben Bas en Laura weer fijn geknutseld, paaseieren versierd en zijn ze samen met oma, Esther en Lars bij McDonald’s gaan eten!
Mark en ik kwamen op 12 maart Bas en Laura weer ophalen. Ze hadden het heel fijn gehad en zijn heel lief geweest. We hebben bij oma gegeten en zijn daarna met zijn vieren naar De Bikkels geweest. Daar hebben we een rondje door het bos gewandeld en hebben Bas en Laura fijn in de speeltuin gespeeld. Thuis hebben we na het eten op de Wii gekart en daarna hebben Bas en Laura fijn nog een tijdje in bad gespeeld.
Op 13 maart heeft Laura ’s morgens vroeg fijn bij opa en oma Van Aerle gespeeld. Zij hebben op Laura gepast, omdat ik naar de tandarts moest. Daarna hebben we gezellig nog wat gedronken. We hebben ’s middags met zijn tweetjes boodschappen gedaan en nadat we Bas op school hadden opgehaald, zijn we bij Ellen geweest. Zij heeft Bas en mij geknipt, terwijl Laura in de speelkamer speelde. Na het avondeten hebben we weer op de Wii gekart. Bas had het er maar moeilijk mee dat Laura en ik (eindelijk ook eens een keer!) 1e waren geworden, en Bas en Mark “maar” 2e.
Laura heeft op 14 maart fijn bij de Peuterspeelzaal gespeeld. Na school zijn we naar de kinderboerderij van het Rijtven gefietst, waar we de “baby”-geitjes gezien hebben, ezels, schapen, varkens, konijnen, kippen en cavia’s. De varkens die door de modder banjerden, vonden Bas en Laura erg grappig . Op de terugweg vroegen Levi en Tijn of Bas ook in het speeltuintje kwam spelen. Natuurlijk wilden Bas en Laura dat wel. Samen met Levi, Tijn en Femm hebben ze fijn gespeeld. Toen ze van de moeder van Levi ook nog een ijsje kregen, was het feest compleet.
Op 15 maart was het studiedag. We zijn ’s morgens al vroeg naar Monkey Town gegaan. Het was lekker rustig en Bas en Laura hebben het erg naar hun zin gehad! Sem uit Bas zijn klas was er ook. We hebben gezellig bij opa en oma Van Aerle geluncht, samen met tante Maartje en Eline. Bas, Laura en Eline hebben na het eten fijn samen gespeeld. Daarna zijn we gaan stemmen; Laura mocht mijn stempas afgeven en Bas mijn rijbewijs. Ze kregen een snoepje en terwijl ze daarmee bezig waren, had ik gestemd. Ze vonden het maar raar: “Was dit nou stemmen, mam? Is het nu al klaar?” Thuis hebben ze fijn nog een hele tijd met zijn tweetjes in de tuin gespeeld; het was erg lekker weer!
Op 16 maart heeft Laura heel lief gespeeld, terwijl Mark en ik thuis aan het werk waren. Laura en ik hebben met zijn tweetjes boodschappen gedaan en na school kwamen oom Tom, tante Maartje en Eline op bezoek. We hebben lekker in de tuin kunnen zitten en Bas, Laura en Eline hebben fijn buiten kunnen spelen. Om te vieren dat ik een baan heb (!), hebben we lekker een stukje gebak gegeten. Na het avondeten hebben we weer op de Wii gekart.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative