Untitled
03 apr 2017
week 198: 24 t/m 30 maart

Op 24 maart is Laura bij de Peuterspeelzaal geweest. Ze heeft fijn gespeeld. We hebben met zijn tweetjes boodschappen gedaan en daarna heeft ze nog een tijdje op het schoolplein in de zandbak gespeeld totdat Bas ook naar huis mocht. We zijn bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas en Laura hebben hun rapport laten zien en fijn gespeeld. Thuis hebben ze met zijn tweetjes fijn in de tuin gespeeld. Ze hadden veel plezier in het huisje bij de glijbaan. Daar stonden ze met zijn tweeën te dansen en te zingen dat ze gingen trouwen . Ze hebben vandaag gebeld van het ziekenhuis: Laura wordt op 3 mei aan haar amandelen geopereerd.
Op 25 maart kwam tante Lucy. Opa en oma Van Aerle kwamen ook gezellig op bezoek en naar de rapporten van Bas en Laura kijken. ’s Middags hebben Bas en Laura een cadeautje gekocht van het geld dat ze voor hun rapport gekregen hadden. Thuis hebben ze met Mark in de tuin gewerkt en gespeeld met hun nieuwe Lego. Laura had een bus van Lego-Friends die ze samen met Mark en mij in elkaar gezet heeft.
We zijn op 26 maart naar de Efteling geweest. Wat hebben we een super fijne dag gehad! We hebben eerst een ronde door het Sprookjesbos gemaakt. Bas en Laura kennen veel sprookjes van de Sprookjesboom-DVD en ze hebben hun ogen uitgekeken. Daarna zijn we in de Carrousel en in De Droomvlucht geweest. We zijn bij het Volk van Laaf geweest, in de Zweefmolen en de Rups, het Poppenfestival en Monsieur Cannibal, de Gondoletta, de Pagode, Polka Marina en de Oldtimers en toen moesten we kiezen tussen de Bobbaan of de Fata Morgana, omdat de dag al bijna om was. We zijn uiteindelijk in de Fata Morgana geweest. Wat was het een mooie dag en wat zijn Bas en Laura lief geweest! Op de terugweg hebben we ook nog bij McDonald’s gegeten; toen was het feest compleet .
Op 27 maart was het mooi weer! Laura en ik hebben gezellig samen boodschappen gedaan. Na school hebben Bas en Laura zo fijn samen gespeeld! Ze hebben de hele tijd in de tuin in de zandbak, op de trampoline en op de glijbaan gespeeld. Ik zie ze steeds vaker over de glijbaan naar boven rennen (wat ze natuurlijk niet mogen), maar vandaag renden ze ook vanuit het huisje over de glijbaan naar beneden….
Laura heeft op 28 maart weer fijn gespeeld bij de Peuterspeelzaal. Tussen de middag zijn we overgebleven met de LunchClub. Bas en Laura hebben gezellig gegeten en fijn buiten gespeeld. Het was weer erg mooi weer. ’s Middags ben ik met Laura naar de tandarts geweest, omdat één van haar voortanden wat donkerder wordt, waarschijnlijk van toen ze bij Monkey Town haar tand door de lip had. De zenuw is dood, maar de onderliggende blijvende tand is voor zover ze kunnen zien niet beschadigd en dus hoeft er niets te gebeuren. Na school hebben Bas en Laura weer fijn samen in de tuin gespeeld. ’s Avonds heeft oma Van Mierlo Bas en Laura in bed gelegd, omdat wij 10-minutengesprek hadden met Bas zijn juf.
Laura had op 29 maart flink rode, gloeiende wangen. Ze heeft geen koorts en heeft verder ook nergens last van. We zijn bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Tante Maartje en Eline waren er ook. Daarna hebben we boodschappen gedaan en zijn we een paastak gaan kopen, die Bas en Laura thuis samen versierd hebben.
Op 30 maart is Laura bij Mark (die werkte vandaag thuis) gebleven, toen ik een afspraak had bij mijn nieuwe baas: ik heb mijn contract getekend!!! We hebben gezellig met zijn vieren geluncht. Na het avondeten zijn we met zijn vieren naar een speeltuintje in de buurt geweest. Bas op zijn (oude) fiets en Laura op haar eigen fiets. Bas en Laura hebben fijn geschommeld en gespeeld. Op de terugweg zijn we even langs mijn nieuwe kantoor gegaan .








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative