Untitled
05 jul 2013
week 3: 28 juni t/m 4 juli

Op 28 juni heb ik Laura ’s ochtends in bad gedaan. ’s Middags kwam Robin van het consultatiebureau op huisbezoek om te kijken hoe het gaat met Laura en we hebben het gehad over de voeding en verdere verzorging. Toen Robin Laura woog, bleek dat ze al 3.960 gram weegt! Heel fijn, want vanaf de 4 kg mag er 4 uur tussen de voedingen zitten in plaats van 3 uur. We moeten daar wel mee wachten totdat Laura er zelf aan toe is en er zal eerst een regeldag komen. Ik hoef haar nu overdag in ieder geval niet meer wakker te maken als de 3 uur om zijn, wat fijn is, want gisteren heb ik dat een paar keer moeten doen en dan sliep ze nog half; ze dronk dan een klein beetje en viel dan weer in slaap. We zijn met zijn vieren naar Jan Linders gewandeld. Omdat Laura zo moest huilen op de heenweg, ben ik met haar buiten blijven wachten terwijl Mark en Bas de boodschappen deden.
De nacht van 28 op 29 juni was drama… ik heb Laura om 0.00 uur, 02.30 uur, 05.00 uur en 07.00 uur moeten voeden. Waarschijnlijk heeft Laura van de regeldag een regelnacht gemaakt? ’s Middags kwamen de overburen Dirk, Mariëlle, Bente en Juul op kraamvisite. Het was erg mooi weer en we hebben lekker buiten kunnen zitten. Na het eten hebben we met zijn vieren een stukje gewandeld; Bas heeft voor de eerste keer op het plankje achter de kinderwagen gezeten.
Ook de nacht van 29 op 30 juni was kort: na de voeding van 03.00 uur heeft Laura bijna 2 uur gehuild voordat ze weer in slaap viel. Ook overdag heeft ze een hele tijd gehuild. ’s Ochtends heb ik Laura in bad gedaan, daarna kwamen Erik, Fanny, Maud en Lars op kraamvisite. ’s Middags zijn opa en oma Van Aerle op bezoek geweest en na het avondeten kwamen opa en oma Van Mierlo met tante Betty en ome Jan op kraamvisite.
Op 01 juli heeft Laura het goed gedaan. Na de voeding van 23.45 uur begon ze te huilen toen ik haar in de kinderwagen wilde leggen. We hebben haar toen voor de eerste keer ’s nachts in haar eigen bedje gelegd en dat ging goed! Ze heeft tot 04.00 uur geslapen en daarna tot 07.00 uur. Overdag sliep ze wel al in haar bedje, maar ’s nachts lag ze bij ons op de kamer, omdat dat handiger was met voeden en omdat de kans dan kleiner was dat Bas wakker van haar zou worden. ’s Ochtends kwamen Linda en Fenne op kraamvisite. Harm, Jurre en Tieme waren thuis gebleven, omdat Jurre en Tieme mogelijk de waterpokken hebben, wat voor Laura gevaarlijk is. Fenne heeft de waterpokken al eerder gehad, waardoor zij niet besmettelijk is voor Laura. Na het eten hebben we weer een stukje gewandeld met zijn vieren.
De nacht van 01 op 02 juli was weer erg kort: na de voeding van 0.00 uur heeft Laura 2 uur gehuild en om 04.30 uur kwam ze alweer voor de volgende voeding. We zijn allebei erg moe na een paar erg korte nachten. Overdag kunnen we, als Bas zijn middagdutje doet en Laura gegeten heeft, gelukkig even bijslapen. ’s Middags heb ik Laura in bad gedaan, daar geniet ze echt van. Na het avondeten zijn tante Maartje, Eline en tante Willeke op bezoek geweest en hebben we lekker in de tuin gezeten.
Op 03 juli zijn opa en oma Van Aerle ’s ochtends met Eline op bezoek geweest. ’s Middags zijn we naar Jan Linders gewandeld. Na de voeding van 23.30 uur heeft Laura nog een tijdje gehuild, daarna heeft ze tot 04.30 uur geslapen.
Mark heeft Laura op 04 juli in bad gedaan. ’s Middags zijn we met zijn vieren naar het centrum gewandeld om boodschappen te doen.
Laura heeft haar huil”uurtje” van ongeveer 20.00 uur tot 23.00 uur. Ze is dan alleen stil als we met haar rondlopen. Als ze dan in slaap valt, is het prima zolang we haar vast blijven houden. Zodra we haar in de kinderwagen of in haar bedje leggen, begint ze weer te huilen. Een speentje wil ze meestal niet.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative