Untitled
11 apr 2017
week 199: 31 maart t/m 6 april

Op 31 maart had Laura fijn gespeeld bij de Peuterspeelzaal. Toen ik haar kwam ophalen, ging ze alle kindjes een kusje geven… Om 11:30 uur was er een optreden van alle klassen in verband met het 50-jarig bestaan van de school. Bas is niet op het podium geweest, maar ik ben met Laura toch gaan kijken. We zijn met zijn drietjes broodjes gaan halen bij Jan Linders. ’s Middags hebben Bas en Laura fijn samen in de tuin gespeeld. Na het avondeten kwam mijn baas mijn laptop brengen. Hij stapte de kamer binnen en Laura riep: “Oh! Maar dat is de papa van Sophie!” 
Bas heeft op 01 april weer fijn gezwommen. Laura is ook mee geweest en heeft fijn zitten kleuren. We hebben Bas wat eerder uit het zwembad gehaald, zodat we op tijd op het station zouden zijn. Samen met tante Maartje, Eline en oma Van Aerle zouden we met de trein bij tante Willeke, oom Teun, Amy en Mila op bezoek gaan. We waren mooi op tijd om de trein van 09:55 uur te halen, maar de treinen reden helaas niet tussen Venlo en Helmond… We hebben bijna een uur op een bus naar station Helmond moeten wachten. Het was erg onduidelijk waar de bussen zouden komen en vooral ook wanneer, maar Bas en Laura vonden het wel prima; ze vonden het leuk dat ze ook nog in de bus mochten zitten . Gelukkig ging de rest van de treinreis wel goed. Oom Teun heeft tante Maartje, Eline, Bas en Laura op het station opgehaald met de auto en oma en ik gingen nog met de metro en de bus en uiteindelijk waren we zo’n 2 uur later dan gepland bij tante Willeke. We hebben er gezellig geluncht, de kindjes hebben fijn gespeeld en we hebben met zijn allen frietjes gegeten. Daarna zijn we weer naar huis gegaan. Gelukkig verliep de terugreis erg goed. Het was een lange dag, maar Bas en Laura hebben ervan genoten .
Op 02 april zijn we gezellig bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. Daarna zijn we naar opa en oma Van Aerle geweest, waar ook tante Maartje, oom Tom, Eline, tante Willeke en oom Teun waren. We zijn gezellig met zijn allen bij Diner Tijd in Asten gaan eten. Bas en Laura hebben goed gegeten en fijn in de speelhoek gespeeld.
Laura is op 03 april met mij mee geweest naar de tandarts. Mijn noodkroon was er uit en die moest opnieuw vastgezet worden. Ze vond het allemaal interessant. Ik heb vanmorgen voor de eerste keer thuis gewerkt met Laura erbij en ze heeft heel lief gespeeld. Na school zijn Bas, Laura en ik bij de gemeente spulletjes op gaan halen voor Kinderspel en op de terugweg hebben we Jule opgehaald. Bas, Laura en Jule hebben fijn bij ons in de tuin gespeeld. Na het avondeten zijn we met zijn vieren weer naar het speeltuintje geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld en zelf gefietst.
Op 04 april heeft Laura fijn gespeeld bij de Peuterspeelzaal. ’s Middags hebben we boodschappen gedaan en zijn we een bosje bloemen naar Sanne gaan brengen namens Kinderspel. Toen Bas ook uit school was, hebben Bas en Laura fijn buiten gespeeld. De aannemer kwam om afspraken te maken voor de aanbouw: ze gaan begin mei beginnen. Na het avondeten zijn we fijn weer even naar het speeltuintje geweest.
We zijn op 05 april gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Tante Maartje en Eline waren er ook. Na het eten hebben Bas en Laura fijn gespeeld. ’s Middags zijn we met Hilke, Finn en Lis naar het Zandbos geweest. Het was niet zo’n lekker weer, maar de kindjes hebben heel fijn gespeeld. Thuis hebben Bas en Laura nog een hele tijd fijn in de tuin gespeeld. Na het eten moest ik voor de eerste keer op kantoor gaan werken, waardoor Mark Bas en Laura alleen in bad gedaan heeft en naar bed gebracht heeft.
Op 6 april is Laura een uurtje bij juf Wilke in de klas geweest, omdat ze mij gevraagd hadden mee te werken aan een audit op school. Laura vond het heel erg leuk en ze heeft erg goed meegedaan! Tussen de middag zijn we overgebleven met de LunchClub. Laura heeft gezellig gegeten en fijn gespeeld, al is ze wel een paar keer gevallen en moest ze hard huilen. Oma Van Mierlo is nog even op bezoek geweest. Na school hebben Bas en Laura fijn samen boven gespeeld. We hebben met zijn drietjes gegeten, omdat Mark ging squashen. Toen Mark thuis kwam, moest ik gaan werken en heeft Mark Bas en Laura weer alleen in bed gelegd.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative