Untitled
14 apr 2017
week 200: 7 t/m 13 april

Op 07 april heeft Laura fijn gespeeld bij de Peuterspeelzaal. Daarna hebben we gezellig met zijn tweetjes boodschappen gedaan en zijn we alvast naar de schoolbieb gegaan. Daar heb ik Laura voorgelezen totdat Bas er ook was. Bas en Laura hebben samen boeken uitgezocht om mee naar huis te nemen.
We zijn op 8 april ’s middags gezellig bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. Aan het eind van de middag kwamen tante Maartje, Eline en oma Van Aerle om op Bas en Laura te passen. Opa Van Aerle en oom Tom zijn ook nog even gekomen en met zijn allen hebben ze gezellig frietjes gegeten. Na het avondeten zijn tante Maartje, Eline, oma, Bas en Laura nog even naar een speeltuintje in de buurt geweest, waar ze fijn gespeeld hebben.
Op 9 april hebben Bas en Laura fijn buiten gespeeld, terwijl Mark in de tuin aan het werken was. ’s Middags zijn we gezellig samen met tante Maartje en Eline gaan geocachen. Het was erg mooi weer en we hebben een heel eind gelopen. We moesten onderweg vragen oplossen om de plek van de eindcache te vinden. We hebben pannenkoeken gegeten en nadat Bas en Laura hun buikjes vol hadden, hebben ze nog een hele tijd lekker in de tuin gespeeld.
Bas had op 10 april een studiedag. ’s Morgens hebben Bas en Laura fijn gespeeld met de Lego en de verkleedspullen die ze van tante Maartje gekregen hebben. Na de lunch zijn we met zijn drietjes gaan “speeltuin-hoppen”. Helaas was het eerste speeltuintje geen succes: de wipwap en de glijbaan waren helemaal ingesmeerd met mosterd . Laura was er helemaal verdrietig van en moest hard huilen. Gelukkig was het volgende speeltuintje wel schoon en daar hebben Bas en Laura heel fijn gespeeld. We hebben nog even in een volgend speeltuintje gespeeld voordat we naar de apotheek gingen voor Bas zijn drankje. Daarna zijn we bij nog een speeltuintje geweest en daar kwamen we Sjoerd en Eefje tegen. Bas en Laura hebben nog even met Sjoerd gespeeld en toen ze te wild werden, zijn we weer gegaan en hebben we nog 2 jurkjes gekocht voor Laura en 2 T-shirtjes voor Bas. Thuis hebben Bas en Laura fijn nog even in de tuin gespeeld hebben.
Op 11 april heeft Laura fijn gespeeld op de Peuterspeelzaal. Toen ze thuis kwam, was ze erg moe en heeft ze lekker op de bank een filmpje liggen kijken. Na school hebben Bas en Laura heel fijn samen gespeeld. Ze hebben in de tuin gespeeld, met de Lego en de PlayMobil. Op een gegeven moment lag Bas op de bank en stond Laura voor de bank. Ik hoorde een klap en toen begon Laura hard te huilen. Bas had Laura geduwd en ze viel met haar hoofd op de tafelrand. Ze had een snee in haar voorhoofd. Ik heb het eerst gekoeld en schoongemaakt, voor zover als het ging met haar haren erover. Omdat het nog wat bloedde en een pleister op haar haren niet blijft zitten, heb ik een verbandje om haar hoofd gedaan. Bas vond het heel erg en moest hard huilen. Na het avondeten zijn we met zijn viertjes naar een speeltuintje geweest. Daar hebben Bas en Laura fijn nog even gespeeld. Thuis hebben we het verband er weer afgehaald en het zag er gelukkig netjes uit.
Laura is op 12 april ’s morgens even bij opa en oma Van Aerle gaan spelen, toen ik naar de tandarts moest. Nadat we Bas uit school hadden gehaald, zijn we gezellig samen met tante Maartje en Eline gaan lunchen bij opa en oma. Na de lunch hebben Bas en Laura nog even gespeeld en daarna zijn we bij ome Piet en tante Willy op bezoek geweest.
Op 13 april is Laura met mij mee gaan tanken. Ze was helemaal blij dat ze mee uit de auto mocht om te gaan betalen. Toen ik naar de tandarts moest, wilde Laura “bij mama blijven” in plaats van dat ze bij Mark die thuis werkte, wilde blijven. En dus heb ik haar maar meegenomen. Laura is heel lief geweest; ze heeft een boekje “gelezen” en kwam af en toe even bij mij bij de stoel kijken. ’s Middags ging ik met Bas zijn klas mee naar het Kabouterpad en ging Laura weer bij opa en oma Van Aerle spelen, waar ik haar na school weer samen met Bas ging ophalen. We hebben gezellig nog wat gedronken en Bas en Laura hebben fijn nog even gespeeld. We hadden voor het eerst “dierentuin”-pasta. Dat was een groot succes: Bas en Laura waren helemaal enthousiast alle “diertjes” op aan het eten .








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative