Untitled
10 mei 2017
week 202: 21 t/m 27 april

Op 21 april heeft Laura fijn gespeeld bij de Peuterspeelzaal. Ze hadden de verjaardag van Bowi en Indi gevierd. Juf Janny was er voor het laatst; ze gaat met zwangerschapsverlof en komt pas weer terug als Laura al op de kleuterschool zit. ’s Middags kwam Jule bij ons spelen. Bas, Laura en Jule hadden een hut gemaakt van het huisje boven de glijbaan met een deken, hebben in de zandbak gespeeld, op de trampoline gesprongen en op fietsjes, driewielers en de step rondgecrosst. Binnen hebben ze met het keukentje gespeeld en gingen ze “gourmetten”. Ze hebben een puzzel gemaakt en met de Duplo gebouwd; het was één grote bende, maar ze hebben wel heel fijn gespeeld!
Laura en ik zijn op 22 april naar tante Willeke’s verjaardag geweest. We hebben oom Tom, tante Maartje en Eline opgehaald en zijn daarna naar Krimpen aan de IJssel gegaan. We hebben met zijn allen geluncht en Laura, Amy, Mila en Eline hebben een tijdje in de tuin gespeeld. We hebben ook nog gezellig mee frietjes gegeten en daarna zijn we weer naar huis gegaan.
Op 23 april zijn we naar Burgers Zoo in Arnhem geweest. We hebben een leuke dag gehad! We hebben heel veel dieren gezien en Bas en Laura hebben ook fijn in de (binnen- en buiten-) speeltuinen gespeeld. Toen we bij de leeuwen waren, gingen ze net de leeuwen voeren. De leeuwen werden apart gezet, er werden stukken vlees in hun verblijf gelegd en toen de leeuwen daarna weer in hun verblijf konden, gingen ze op zoek naar het vlees. Vlak voor het raam begonnen een mannetje en een vrouwtje ruzie te maken, wat er erg indrukwekkend uitzag. We hebben thuis lekker nog frietjes gegeten, Bas en Laura hebben nog heel even gespeeld en daarna zijn ze lief gaan slapen.
Mark had op 24 april een dag vrij en ik heb de hele dag op kantoor gewerkt. ’s Morgens hebben Bas en Laura fijn buiten gespeeld, terwijl Mark in de tuin aan het werk was. Ze hebben met zijn drietjes boodschappen gedaan en zijn gaan geocachen. Bas en Laura zijn erg lief geweest en hebben een fijne dag gehad!
Op 25 april kwam oma Van Mierlo ’s morgens vroeg. Bas, Laura en ik zijn achter haar aangereden naar de garage in Asten, waar haar auto naar toe moest. Vanuit de garage is oma met ons mee gereden en heb ik Bas, Laura en oma naar Bakel gebracht. Bas en Laura hebben een tijdje bij oma gespeeld, zodat ik nog wat uren kon werken. Ze hadden de Playmobil en het poppenhuis meegenomen en hebben heel lief gespeeld. Tussen de middag hebben ze brood en pannenkoeken gegeten. ’s Middags heb ik ze weer opgehaald en thuis hebben ze ook nog fijn gespeeld. Laura had ’s avonds moeite om in slaap te komen. Ze vond het moeilijk dat ik maandag de hele dag weg was en vond het spannend dat we morgen naar het ziekenhuis moeten voor een gesprek met de anesthesioloog.
Bas, Laura en ik zijn op 26 april naar het ziekenhuis geweest voor een voorlichtingsfilmpje en een gesprek met de anesthesioloog voor Laura’s operatie van volgende week. Laura vond het filmpje wel interessant, maar ze vond het ook een beetje eng. Ook lieten ze een kapje zien waarmee de narcose gegeven wordt, ze kreeg een klemmetje op haar vinger waarmee ze de zuurstof en hartslag kunnen meten tijdens de operatie en ze lieten zien hoe het infuus eruit ziet dat ze na de operatie nog in haar hand heeft. Het infuus wilde Laura niet bekijken; dat vond ze té spannend. Ze werd gewogen (16,45 kg) en gemeten (103.8 cm) en daarna was het even wachten totdat we aan de beurt waren bij de anesthesioloog. Laura kreeg 2 kleurplaten, waar ze heel blij mee was. Laura is volgende week als eerste aan de beurt: ze wordt al om 07:30 uur in het ziekenhuis verwacht. Op de terugweg hebben we een boodschap gedaan en zijn we bij oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld. Daarna zijn we oma Van Mierlo op gaan halen en hebben we haar naar de garage gebracht om haar auto weer op te halen.
Op 27 april was Mark thuis vanwege Koningsdag. Hij heeft de stenen van het tuinpad er alvast uitgehaald, zodat ze bijna met de aanbouw gaan beginnen. Bas en Laura hebben fijn in de tuin gespeeld terwijl Mark daarmee bezig was. Ik vroeg of Bas en Laura tomatensoep wilden. “Ja, lekker!!!” riepen ze. Ik zei dat het andere tomatensoep was dan anders, dat het niet met balletjes was, maar dat het Chinese tomatensoep was. Toen vroeg Laura: “Zitten er dan wel Chinezen in?” Na de lunch zijn we gaan geocatchen. Het was een leuke route, niet te lang, en Bas en Laura hebben heel actief mee gezocht. Daarna zijn we gezellig met zijn viertjes bij de Chinees gaan eten. Bas en Laura zijn daar ook heel lief geweest, hebben goed gegeten en fijn gespeeld in de speelhoek.
Laura heeft er ’s avonds meer moeite mee als ik haar in bed leg als ik weer bij haar weg ga. Dan gaat ze met 2 armen om mijn nek hangen en zegt ze dat ze bij mij wil blijven, de héééle dag en de héééle nacht. Als ik haar zeg dat ik haar nog een kusje kom geven als ik naar bed ga, laat ze me (soms met wat protest) weer los en zegt ze dat ze dan misschien wel wakker is of dat ze met haar ogen open gaat slapen, zodat ze mij dan ook nog even ziet. 








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative