Untitled
14 mei 2017
week 204: 11 t/m 17 mei

Laura werd op 05 mei huilend wakker. Ik heb haar nog een zetpil gegeven. Gelukkig ging het verder wel een heel stuk beter vandaag. Ze heeft wel af en toe op de bank gelegen, maar ze heeft ook fijn gespeeld. ’s Morgens hebben we samen haar Lego-bus gebouwd. ’s Middags kwamen tante Maartje en Eline op bezoek; die zijn vandaag thuisgekomen van vakantie. Laura heeft gezellig met tante Maartje memory gespeeld.
Op 06 mei moest Laura nog een dagje binnen blijven. ‘s Middags zijn Mark en Bas naar de verjaardag van Erik en Lars geweest en ben ik met Laura thuisgebleven. Laura wilde geen spelletje doen, maar ze wilde wel graag samen televisie kijken. ’s Nachts is Laura heel vaak wakker geweest. Ze moet regelmatig hoesten, wat pijn doet aan haar keel.
Ons neefje Daan is op 07 mei geboren! Met opa en oma Van Aerle, tante Maartje en Eline ben ik ’s nachts al op kraamvisite geweest, maar omdat Laura nog niet helemaal fit is (van de operatie en ze is verkouden), gaan we er met zijn viertjes zaterdag naar toe. ’s Middags zijn we gezellig bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest en daarna zijn we gaan geocatchen. We hebben een (korte) route in Mariahout gelopen, waar we potjes moesten zoeken. Bas en Laura hebben goed meegezocht. Heel jammer dat de eindcache bijna leeg was en er niet veel te ruilen was, maar toch was het een leuke middag. Laura heeft ook vannacht weer slecht geslapen.
Op 08 mei hebben Laura en ik Bas voor het eerst na de vakantie weer naar school gebracht. Laura en ik hebben gezellig met Gidus koffie gedronken/fruit gegeten en tussen de middag hebben Bas, Laura en ik met Gidus geluncht. Voor en na het eten gingen Bas en Laura buiten kijken. Oma Van Aerle kwam bij ons om op Laura te passen, omdat ik naar de tandarts moest. Toen ik weer thuis kwam hebben oma, Laura en ik met Gidus wat gedronken. Laura en ik hebben Bas van school gehaald en daarna zijn we bij Ellen geweest, om Bas zijn haar te laten knippen. Daarna hebben we gymschoenen voor Laura en sokken voor Bas gekocht. Na het avondeten zijn Bas, Laura en Mark nog een keer naar Ellen geweest om Nijntje op te halen; die was Laura vergeten… Laura heeft vannacht voor het eerst wat beter geslapen. Ze is maar één keer wakker geweest.
Laura ging op 09 mei na het ontbijt samen met Bas buiten bij Gidus kijken. Op de peuterspeelzaal had ze de foto’s van het ziekenhuis laten zien. Juf Astrid was er en een nieuwe juf, omdat juf Janny met zwangerschapsverlof is. ’s Middags kwamen ze beton storten. Laura ging er eens goed voor zitten en vond het erg interessant. Ik heb wat filmpjes en foto’s gemaakt, zodat Bas er na school ook nog wat van kon zien. Toen we Bas van school gehaald hadden, was er nog één betonwagen. Samen met Gidus en de “betonman” hebben we wat gedronken. De betonman deed zijn laarzen uit, tilde Laura op en zette haar in zijn laarzen, die tot haar liezen kwamen . Aan het eind van de middag mochten Bas en Laura hun hand in het beton zetten. Vannacht is Laura weer vaker wakker geweest.
Op 10 mei zijn we na school gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Tante Maartje en Eline waren er ook. Na het eten hebben Bas, Laura en Eline fijn nog even gespeeld en daarna zijn we een boodschap gaan doen. We hebben een bloemetje naar Linda van Kinderspel gebracht. Thuis hebben Bas en Laura fijn samen gespeeld, maar ze waren met vlagen ook erg vervelend, hadden flink ruzie en hadden op de bank en de vloer gespuugd (!!!).
Laura heeft op 11 mei gezellig bij mij zitten spelen met het speelzand en ze heeft geverfd voor Gidus. Juf Wilke had gevraagd of ik 4 dagdelen door wilde geven, waarop Laura op de kleuterschool gaat oefenen; dan komt het ineens wel heel dichtbij! Na school hebben Bas en Laura heel fijn samen in de tuin gespeeld. ’s Avonds moest ik werken en zou Mark Bas en Laura naar bed brengen. Bas heeft de volgende morgen verklapt dat ze pas heel laat in bed lagen, omdat ze nog naar de Praxis geweest waren toen ik weg was om een cadeautje voor moederdag te kopen. “Maar ik verklap niet wat, want ik weet niet wat het was…”








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative