Untitled
04 jun 2017
week 206: 19 t/m 25 mei

Op 19 mei heeft Laura het fijn gehad bij de Peuterspeelzaal. Ze hadden het afscheidsfeestje van Sophie. We hebben met zijn tweetjes boodschappen gedaan. Toen we Bas gingen halen, was hij verdrietig dat hij zijn knutselwerkje niet mee naar huis mocht nemen. Ze hadden een boekenlegger geknutseld en die werden in de klas opgehangen. Juf Marieke kwam ons halen op het schoolplein en Bas en Laura kregen van haar nog wat knutselspulletjes, zodat ze thuis nog zo’n boekenlegger konden maken. Bas en Laura waren helemaal door het dolle heen toen ze Stefan en Mario ineens achter het huis zagen lopen; die kwamen het gereedschap alvast bij ons neerzetten, zodat ze maandag vooruit kunnen. Ze liepen door het huis te rennen: “MAMA!!! Stefan en Mario zijn er!!!” Omdat het zo regende, konden ze niet naar buiten, maar ze hebben wel even een high-five gegeven bij de achterdeur .
Op 20 mei hebben Laura en ik ’s middags even lekker lui voor de televisie gelegen toen Bas en Mark naar de stort waren. We zijn ’s avonds nog voor Moederdag gaan eten met opa en oma Van Mierlo, tante Monique, oom Anton, Esther en Lars bij Nederheide in Milheeze. Bas en Laura zijn heel lief geweest en hebben erg goed gegeten.
Mark, Bas en Laura zijn op 21 mei even bij oma Van Mierlo geweest om de printer te maken. Oma en opa waren niet thuis. Bas en Laura hebben lekker in de tuin gevoetbald en even binnen gespeeld. ’s Middags wilden Bas en Laura graag gaan geocatchen. We hebben in Horst een erg mooie route van 3,5 km gelopen. De omgeving was érg mooi en rustig en de caches (vogel-/kabouterhuisjes) waren erg leuk. We moesten een paar stukken door de koeienwei lopen, waar regelmatig een koe op het pad stond; dat was nog eens extra avontuurlijk, al vond Laura het soms ook wel erg spannend. Wel jammer dat er geen goodies waren om te ruilen in de eindcache; daar waren Bas en Laura erg teleurgesteld over. Op de terugweg hebben we in Bakel ook nog een cache gedaan in de hoop dat ze daar dan nog hun speeltjes konden ruilen, maar ook daar zat niets in. Toch was het een erg leuke middag. We hebben thuis lekker frietjes gegeten en daarna hebben Bas en Laura nog even fijn in bad gespeeld.
Op 22 mei is Laura ’s morgens weer gaan oefenen op de kleuterschool. En ze had meteen een verjaardagsfeestje van Darryl te pakken . Wat was ze blij met haar traktatie. Toen ik haar van school ging halen, kwamen alle kindjes uit haar klas naar buiten, en haar juf, maar Laura niet… Ze had de juf wijs gemaakt dat ze over moest blijven en dus had ze zich naar het overblijflokaal laten brengen… We hebben samen met Mario geluncht. Na school hebben Bas en Laura fijn in de tuin gespeeld. Opa en oma Van Aerle kwamen gezellig wat drinken en naar de aanbouw kijken.
Laura is op 23 mei weer naar de Peuterspeelzaal geweest. Ook dat vindt ze nog steeds leuk. We hebben samen met Stefan gegeten. ’s Middags na school kwam oma Van Aerle om op Bas en Laura te passen, omdat ik naar de tandarts moest. Bas en Laura hebben lekker in de tuin gekliederd met water en zand.
Op 24 mei hebben Laura en ik boodschappen gedaan nadat we Bas naar school hadden gebracht. Toen we Bas gingen halen, bleek dat hij net voordat de school uit was ziek was geworden… Laura en ik hebben samen met Stefan en Mario geluncht; Bas wilde niet eten en wilde binnen blijven. Toen Bas zich weer wat beter voelde, hebben Bas en Laura fijn samen gespeeld. Toen ik ’s avonds laat bij Laura ging kijken, had ze 38,6.
Op 25 mei was het Hemelvaartsdag. We zouden eigenlijk een dagje naar het Dolfinarium gaan, maar omdat Bas al een paar dagen steeds met vlagen ziek is, en ook Laura vannacht 38,6 had, leek het ons verstandiger wat dichter bij huis te blijven. We hebben ’s morgens samen een puzzel gemaakt en spelletjes gedaan. Na de lunch mocht ik eerst een horloge uitzoeken nog als moederdagscadeau en daarna hebben we het Kabouterpad gelopen bij de Ossenbeemd. Bas is daar met school al eens geweest en hij wilde dat heel graag ook nog een keer met Mark en Laura doen. Bas en Laura hebben fanatiek kabouters gezocht en de opdrachten uitgevoerd. Ze hebben nog even in het speeltuintje gespeeld en daarna zijn we weer naar huis gegaan. We hebben thuis wat gedronken en zijn in Lierop pannenkoeken gaan eten. Het ging de hele dag goed, maar in het restaurant klaagde Bas over buikpijn en Laura dat ze het koud had.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative