Untitled
10 sep 2017
week 221: 1 t/m 7 september

We zijn op 1 september met Hilke, Finn en Lis naar de Speuldries geweest. Later kwam ook Lisa uit Laura’s klas, waar ze ook heel fijn nog een tijdje mee gespeeld hebben.
Mark is op 3 september een rondje met Bas gaan fietsen, terwijl ik met Laura op de loopfiets een rondje heb gemaakt. ’s Middags zijn Bas, Laura en ik naar oma Van Mierlo geweest. Mark en opa Van Mierlo waren bij ons om een verstopping in de riolering op te lossen. Samen met oma, tante Monique en Esther zijn we gezellig naar de kermis in Bakel geweest. ’s Avonds hebben we met zijn vieren bij opa en oma Van Mierlo frietjes gegeten.
Ik heb op 4 september weer geholpen bij het overblijven tussen de middag en na school heb ik voor de eerste keer dit schooljaar de schoolbieb weer gedaan. Bas en Laura hebben weer nieuwe boeken uitgezocht en in de bieb rondgerend en gespeeld. Daarna zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest, waar ook tante Maartje en Eline waren. Laura heeft nu ook de Bobo gekregen op school en samen met Bas heeft ze er al aardig wat spelletjes en puzzels in gemaakt. Na het avondeten heb ik gezellig met Laura zitten kleuren .
Op 5 september hebben Bas en Laura na school “vakantietje” gespeeld. Ze stopten al het speelgoed wat ze konden vinden in een koffertje en een plastic tas, kiepten dat door de hele kamer heen en gingen nog meer zoeken om in de koffer te stoppen. Er lag uiteindelijk een enorme berg Duplo-blokjes, memorykaartjes, dominoblokjes, speelgoedboodschappen en nog veel meer…
We zijn op 6 september gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Na de lunch moesten we naar de tandarts. Bas en Laura deden het allebei erg goed. Ze gingen keurig in de stoel liggen en deden netjes hun mond open. Gelukkig hebben ze allebei een keurig melkgebit.
Op 7 september zijn we na school naar het speeltuintje bij Het Rijtven geweest. Bas en Laura hebben er heel fijn gespeeld!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative