Untitled
21 sep 2017
week 222: 8 t/m 14 september

Op 8 september heeft Laura ’s middags fijn bij Ly gespeeld.
Laura had op 9 september haar eerste zwemles. Ze had er heel veel zin in en deed ook heel goed mee, totdat er een half uur voorbij was; toen moest ze huilen en zei ze dat ze bij mama wilde zijn. De eerste zwemles mag je altijd blijven kijken, dus ik was in de buurt en uiteindelijk heeft ze ook het laatste kwartier nog goed mee gedaan. ’s Middags ben ik met Laura gaan winkelen. We hebben nieuwe laarsjes voor haar gekocht en een trainingsbroek voor Bas en voor Laura. Bas, Laura en ik hebben samen pizza gemaakt. We hebben deeg gemaakt en gerold en dat versierd met 3 kleuren paprika, champignons, kaas en tomaat. Het maken was heel leuk, maar Bas en Laura vonden de pizza niet zo lekker; ik gelukkig wel!
Op 10 september was de Bambinoloop in Deurne. Bas en Laura hebben allebei meegedaan en Eline liep later mee met de Scholierenloop. Eerst liepen de meisjes van groep 1 en 2 375 meter, daarna de jongens. Laura was erg geschrokken van het startschot en moest huilen. Ze was ook nog gestruikeld. Mark, die halverwege het parcours stond, is met haar mee gerend. Ik stond bij de start en bij de finish en zag haar huilend over de finish komen . Ondanks dat het niet zo goed ging, wil ze volgend jaar toch weer mee doen. De medaille en het ijsje die alle deelnemers kregen, heeft veel goedgemaakt . We hebben Eline nog aangemoedigd en zijn daarna samen met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken. Na de lunch zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Esther en tante Monique waren er ook en ze hadden verkleedkleren voor Bas en Laura meegenomen. Piraat Bas heeft iedereen in de boeien geslagen... Later kwamen ook tante Josephine en ome Jan.
We hebben op 11 september de schoolbieb gedaan. Bas en Laura hebben lief gespeeld en ook thuis hebben ze fijn gespeeld en film gekeken.
Op 12 september heeft Laura na school weer fijn bij Sem gespeeld.
We zijn op 13 september met Kinderspel naar Trollenland geweest. Eigenlijk zouden we met de huifkar naar de Speuldries gaan, maar omdat we pas maandagavond hoorden dat de huifkar niet kon rijden en omdat de weersvoorspellingen slecht waren, hebben we voor de zekerheid het programma omgegooid en zijn we naar Trollenland gegaan. We waren met 42 kinderen en ze hebben allemaal heel fijn gespeeld!
Op 14 september was het Bosdag van school. Ik heb met Laura’s klas mee gereden en de rest van de dag geholpen. Bas en Laura zaten allebei bij mij in het groepje. Er waren allerlei spelletjes uitgezet in het Zandbos, maar tijdens de uitleg begon het te regenen en het heeft een uur aan een stuk flink doorgeregend. Rond 10:30 uur is er besloten om met de kleuters terug naar school te gaan. Daar hebben ze eerst een film gekeken, kregen ze broodjes met knakworst en frikandel en werden er spelletjes gedaan. Ook konden ze kleuren, werden ze geschminkt en stond er een springkussen in de gymzaal. Heel jammer van het slechte weer, maar de “Bosdag” op school was ook geslaagd.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative