Untitled
21 sep 2017
week 223: 15 t/m 21 september

Eline is op 15 september bij Bas komen spelen en Ly kwam bij Laura spelen. ’s Avonds kwamen opa en oma Van Aerle oppassen (wij hadden een personeelsfeest van Mark zijn werk) en Bas en Laura mochten gezellig nog even opblijven.
Op 16 september heeft Laura weer goed haar best gedaan bij de zwemles. ’s Middags ben ik samen met Bas en Laura naar tante Maartje geweest. Samen met tante Maartje, Eline, oma Van Aerle, tante Willeke, oom Teun, Amy, Mila en Daan zijn we naar het wijkfeest in de Heiakker geweest. Er stonden springkussens, een grabbelton en er waren spelletjes. Toen het begon te regenen, zijn we naar binnen gegaan, waar Bas en Laura zich hebben laten schminken.
We zijn op 17 september op kraamvisite geweest bij Veerle in Amersfoort. We hadden DVD-schermpjes geleend, om te kijken hoe het zou gaan als Bas en Laura een film konden kijken onderweg. De vorige keer dat Laura een film keek in de auto is ze ziek geworden. Gelukkig ging het nu wel goed. Bas en Laura hebben fijn met Jinthe (het oudere zusje van Veerle) gespeeld. ’s Middags zijn we naar Dierenpark Amersfoort geweest. Het is een mooie dierentuin, waar je in/over de verblijven kan klimmen met loopbruggen en trappen.
Laura is op 18 september weer fijn bij Sem gaan spelen.
We zijn op 19 september na school naar de apotheek geweest en we hebben een jurkje voor Laura gekocht. Na het avondeten heb ik met Laura op de Wii gespeeld. Ze wil dat heel graag alleen, maar het sturen wil haar maar niet lukken en ze rijdt iedere keer de verkeerde kant op.
Op 20 september belde Laura’s juf mij op om te zeggen dat Laura overgegeven had, waarschijnlijk omdat ze haar ranja heel snel opgedronken had. Na het overgeven was de buikpijn weg en ging het weer goed. En dus is ze gewoon op school gebleven totdat de school uit was. ’s Middags kwamen tante Maartje, oom Tom en Eline bij ons lunchen en ook Mark was gezellig thuis. Na de lunch is Laura bij Ly gaan spelen.
Ik heb op 21 september weer geholpen met overblijven. Na school kwam Sem met Laura spelen en Jule had met Bas afgesproken. Het was een drukke boel.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative