Untitled
30 okt 2017
week 227: 13 t/m 19 oktober

Mark heeft op 13 oktober Bas en Laura uit school gehaald, omdat ik naar de afscheidsdienst van Martijn was. We hebben gezellig met zijn vieren geluncht en daarna kwam Ly bij ons spelen.
Op 14 oktober hebben Bas en Laura weer zwemles gehad. ’s Middags hebben we ze naar opa en oma Van Mierlo gebracht, waar ze een nachtje gingen logeren. Ome Martijn en tante Friedi waren er ook. Bas en Laura hebben fijn gespeeld, lekkere pannenkoeken gegeten en met zijn tweetjes gezellig op matrassen op de grond geslapen; dat vonden ze erg leuk!
We hebben Bas en Laura op 15 oktober alweer vroeg opgehaald bij oma. We zijn samen met Jeroen, Kim en Karlijn naar Zoo Best geweest. Het was een (kleine) dierentuin met een speeltuin. Bas en Laura vonden het erg leuk. We hebben dieren gekeken, Bas, Laura en Karlijn hebben fijn in de speeltuin gespeeld en we zijn meegelopen met een gids, die de dieren ging voeren en bij alle dieren wat vertelde. Later in de middag zijn we gezellig nog bij Jeroen, Kim en Karlijn gaan barbecueën.
Op maandag 16 oktober begon de herfstvakantie. We zijn op de fiets naar opa en oma Van Aerle geweest, waar we gezellig wat gedronken hebben. ’s Middags hebben Bas en Laura mij geholpen met ramen wassen: de ramen die ik nog moest doen, hebben ze flink afgesponst… ook hebben ze gezellig samen in de tuin zitten kleuren en in de zandbak met water een rivier gemaakt.
Op 17 oktober zijn we met zijn drietjes naar de Speuldries geweest. Bas en Laura hebben er heel fijn gespeeld!
Ik moest op 18 oktober een dagje werken. Tante Maartje en Eline kwamen ’s morgens al vroeg om op Bas en Laura te passen. Oom Tom is gezellig mee komen lunchen. Na de lunch zijn tante Maartje, Eline, Bas en Laura naar de Speuldries geweest, waar ze weer fijn gespeeld hebben. ’s Avonds gingen we met zijn viertjes gezellig bij de Snackbar “uit eten”.
Op 19 oktober ben ik met Bas en Laura naar de Kinderboederij gefietst. We hebben de dieren gekeken (vooral het varken wat stond te plassen in zijn modderbad was erg grappig…) en zijn daarna fijn nog gaan spelen in het Speellandschap. ’s Avonds hebben we nieuwe spelletjes gedaan op de Wii. Laura vond vooral het “koppen” erg leuk en moest iedere keer erg hard lachen .








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative