Untitled
25 jul 2013
week 6: 19 t/m 25 juli

Op 19 juli zijn Mariëlle, Melissa en Marijn op bezoek geweest. We hebben lekker buiten in de tuin gezeten. Laura is wat onrustig vandaag; het was weer erg warm. ’s Avonds zijn we gaan barbecueën bij tante Monique en oom Anton. Opa en oma Van Mierlo waren er ook.
Agnes, Pepijn en Lisa kwamen op 20 juli op kraamvisite. Eigenlijk moest Laura mooi van tevoren eten, maar toen wilde ze niet wakker worden, waardoor ik haar alsnog moest voeden toen ze hier waren. Na de visite hadden we met opa en oma Van Aerle, tante Willeke en oom Arjan een barbecue bij tante Maartje en oom Tom, nog voor Vaderdag. Laura heeft een tijdje binnen in de kinderwagen geslapen, totdat ze onrustig werd en we haar mee naar buiten hebben genomen.
Op 21 juli werd Laura pas om 07.30 uur wakker, na de laatste voeding van 23.30 uur. ’s Middags zijn we naar de verjaardag van Esther geweest. Laura heeft binnen liggen slapen in de kinderwagen; daar was het lekker koel.
Laura is op 22 juli ’s ochtends even bij opa en oma Van Aerle geweest, toen ik met Bas naar de kapper ging. Bas en ik zijn bij opa en oma wat komen drinken en na Laura’s voeding zijn we naar huis gegaan. Het was erg warm vandaag en Laura heeft vaak gedronken. ’s Avonds is ze voor de laatste voeding nog even lekker in bad geweest. Ook nu heeft ze weer erg goed geslapen, tot 08.00 uur!
Op 23 juli kwamen Dorine en Mats op kraamvisite. Laura heeft eerst een tijdje in de box gelegen, omdat het binnen koeler was dan buiten, daarna heeft ze bij ons in de tuin gelegen. Nu heeft Laura tot 05.30 uur geslapen.
We zijn op 24 juli ’s ochtends bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken. Tante Maartje en Eline waren er ook. Daarna hebben we boodschappen gedaan. Laura heeft veel gehuild vandaag; ze lijkt ook last te hebben van het warme weer. Omdat Laura regelmatig spuugt (soms loopt er alleen wat melk uit haar mondje terug, maar soms komt er redelijk wat melk uit), probeer ik haar zittend te voeden. Ze boert nu wel soms tijdens de voeding, dus dat is een goed teken, maar het spugen is nog niet veel minder. Laura spuugt soms 2 uur na de voeding nog en ze laat maar heel soms een boertje. Wel heeft ze regelmatig de hik.
Op 25 juli ben ik met Laura op nacontrole geweest bij verloskundige Esmee. Mijn ijzergehalte en bloeddruk waren prima en verder hebben we het gehad over hoe ik de bevalling ervaren heb, hoe het gaat met de borstvoeding en het huilen en spugen van Laura. We zijn boodschappen gaan doen en hebben daarna geluncht met opa en oma van Aerle, tante Maartje en Eline. Ook vandaag heeft Laura weer veel gehuild. ’s Middags kwam tante Willy even op bezoek om te kijken hoe het met Laura gaat en ’s avonds kwam tante Marian ook nog even. Ze had 2 lakentjes gemaakt van lakens die van oma Wismans zijn geweest, waardoor ze heel speciaal zijn.
Bas is erg lief voor Laura. Als ze huilt, zegt hij “oh jee, Launa”; hij gaat regelmatig op haar kamertje kijken als ze in haar bedje ligt en raakt haar even aan als ze in de box ligt, vooral haar voetjes vindt hij leuk. Soms als ze huilt, steekt hij zijn vingers in zijn oren, maar soms lijkt hij het huilen juist totaal niet te horen. Laatst wilde Bas dat ik met ging spelen, maar toen ik zei dat dat niet kon omdat Laura dorst had, kwam hij haar zijn tuitbeker met ranja en zijn koekje brengen. Ook mag Laura af en toe zijn Koetje even “vasthouden”.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative