Untitled
02 dec 2017
week 232: 17 t/m 23 november

Op 17 november heeft Ly weer gezellig bij ons gespeeld.
Op 18 november hebben we na de zwemles naar de intocht van Sinterklaas gekeken op televisie. ’s Middags zijn we even naar het Zandbos geweest om foto’s te maken voor de speurtocht die we op Bas zijn kinderfeestje willen gaan doen. En natuurlijk hebben Bas en Laura ’s avonds hun schoen gezet .
Er zat op 19 november een knutselpakket voor een houten stoomboot in de schoenen van Bas en Laura! ’s Morgens hebben we gezellig samen de boten in elkaar geknutseld. Na de lunch kwam Sinterklaas in Deurne! We zijn bij het kasteel gaan kijken, maar voordat we Sinterklaas zagen, heeft het eerst flink geregend… Na de intocht zijn we gezellig bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest.
Op 20 november hadden Bas en Laura een studiedag. ’s Middags zijn we gezellig met Jolanda, Tijn en Femm naar Boegafun in Venray geweest. De kindjes hebben er héél fijn gespeeld!
We zijn op 21 november na school bij het Wijkgebouw geweest, om de kast van Kinderspel te controleren. Bas en Laura hebben er lief zitten kleuren en mij geholpen spulletjes uit te zoeken.
Op 22 november hebben oma Van Aerle, tante Maartje en Eline gezellig bij ons geluncht. Zij hebben op Bas en Laura gepast, toen ik naar de tandarts moest. Ze hebben fijn gespeeld, zich verkleed en dansjes gedaan en er werd een hele show opgevoerd toen ik weer thuis kwam.  Ik kreeg een mail van Laura’s juf dat ze zich bij talententijd had opgegeven voor het schoolorkest: op 4 december gaat ze, als Sinterklaas op school komt, met nog 19 andere kinderen optreden!
Op 23 november heb ik geholpen bij het overblijven op school. Na school zijn we bij tante Marian op bezoek geweest. Zij heeft voor Bas zijn kinderfeest piratenbandana’s gemaakt voor de kinderen. Ook had ze allerlei andere spulletjes die we mochten lenen voor het feest.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative